NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 23, 2009

NuR KaSiH..

Korang sedih takkk..?? Aku sedihh..
Sob sob sob..lap hingus jap..
tp aku tgh selsema pun...hehehe..

Aku tau korang pun sedih..
Sbb kita semua minat cerita yg sama..
Tiap2 jumaat mlm (bkn mlm jumaat ye) mesti kita semua dok terpaku dpn tv je...

Sampaikan kalo sakit perut ke apa ke sanggup thn semata2 tak nak ter"miss" babak dlm cite ni..hebat2..hehehe..aku pun sama..


Kalo anak2 aku wat bising sanggup aku membebel suruh diam..yelahh..pyh aku nak feeling2 kang..kalo laki aku suruh itu ini pun aku membebel gak..kikiki..

Sedih kan sbb cite ni dah nak ending jumaat ni..
Huwaaaa..rindunye dgn cite ni nanti..
takpe2, hobi aku skrg mmg suka lyn cite ni balik dlm website tv3..


Ulanglah brp banyak kali pun aku tak pernah bosan
aku rasa lebih 5 kali aku ulang tgk cite ni dr awal..
Kan bagus kalo khatam Quran 5 kali sama mcm aku lyn cite ni..sob sob sob..insaf jap..

Ni lah satu2nya cerita yg laki aku sendiri tak berani nak alih channel lain..Kang tak psl2 kena sound dgn aku (ada berani kaa..?hehehe..ckp je lebih..) Even anak2 aku nak tgk kartun pun aku dah jengil2 kan mata..kehkehkeh..


Tp anak2 aku pun memahami dah..
bila diorg dgr je lagu nur kasih ni masing2 akan ckp " cite mak..cite makk.." hahahaha...diorg tau aku suka lyn cite ni..sbb ringtone hp pun lagu nurkasih..

Pasni cerita apalah yg akan aku minat pulak ye..
Huwaaa..napelah dah nak abis cite ni..
tak sukaaaaa....!!


Hero yg di minati ramai..
Ops bang..ayang ckp di minati ramai je ye..
ayang tak..hehehhee.. :-p


Ni pun sama gak..hahahahaha..


Nur...pestaim aku minat dia berlakon..
"Abg jgn nak minat2 dia pulak ye..!!!" watchaaa...!!!!!!

** Kot2 kalo ada korg nmpk cite ni dlm bentuk Dvd or novel bgtau ye..


12 comments:

ammi said...

weh..aku tak tenang time nak nengok cerita ni..anak2ku cam haper jer..itu jam jugak nak memekak!!

aNa SuZaNa said...

sian mu ammi..hahaha..

Adrina Adi said...

dulu kak ed cukup nyampah orang dok sebut nur kasih nur kasih. skrg.. skrg.. err..emm..err..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

gua pun dah jatuh chenta.. tgh dok layan dari mula.. :P

iNa said...

jumaat nie lasssttt...

aNa SuZaNa said...

kak ed..
haaaaaaa..br tau kuat penangan cite ni tau..tak jemu woo lyn semula..

aNa SuZaNa said...

Ina..
huwaaaaa..sedihhhnyaaa..

shabiela said...

sha time tgk kt umah x leh nk feeling.. anak2ku memekak.. esoknya gi opis ngulang tgk kt web tv3.. 5 kali ku tgk, 5 kali ku nngia... uwaaaa....

ili syazwani said...

saya pun tgk. tapi tgk online je kat tv3 sebaba kat hostel takde tv. sad. hehehehe.

jumaat ni last! yes! tak larat dah nak follow hahahaha.

aNa SuZaNa said...

ili..
wahhh..mesti feeling abis ni..kannnn..hihihi...

aNa SuZaNa said...

SHA..
daku pun suka ulang2 tgk, tp kekerapan nanges di babak yg sama maybe kurang kot..hahaha..

eynda said...

Hari jumaat malam semua dlm rumah dah paham...NUR KASIH hehe...yg bestnyer hubby akak lagi tau jalan citer kekekeke....tapi dia bukan le tengok macam akak tengok...akak tengok nur kasih dah macam akak yg berlakon dlm tu :-p

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
Hubby ana pun sama, dia bkn penggemar cite melayu lg2 cite berepisod ni..

tp skrg dia yg lebih2, kalo dia terlepas tgk mesti poyo je tanya balik jln cite..hehehhe..tp dia takdelah mcm ana yg sanggup tgk berulang2 kat tenet..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...