NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, October 31, 2009

DesiGn DaLaM RuMaH PaRt 3

Hari ni hubby gi melawat tapak projek lg
Aku dok umah je, tak berani angkut budak2..
Bkn tak berani apa, hari ni hubby tak bwk mpv..
Dia bawak kete je..so payah sket..

Payah sbb takleh nak psg citer barney kalo budak2 meragam
Depa ni perangai bkn boleh di duga..adaaa je pe'elnya kang..

So aku lepak je umah, masak2 dan lyn anak2..
Sesambil tu sempat lg berblogging..miahahahaha..
OK..di bawah ni antara gmbr yg hubby MMS aku..


Ni divider/partition antara dining dgn living..
Sudah di pasang dan masih lom siap sepenuhnya

Yg bertingkat2 tu akan jd tempat display..
Yg kaler putih tu nanti taruk hiasan mcm bunga2
or ranting2 kayu ke..ermmm..tgk jelah nanti..hihi..


Yang ni lak kitchen cabinet sedang di pasang..
Mcm yg aku ckp tu hari, tema back & white
Tunggu jelah hasilnya bila dah siap..

Cuma yg jd masalah skrg ni ialah,
dishwasher dgn mesin basuh terlebih tinggi la pulakkk..
tak selari or sama tinggi dgn table top KC..
Takpe..kita tgk dulu apa nak buat nanti..


Ok..gambar atas ni lak kolam ikan yg dah mula di simen
Byk lg proses tu..so tunggu jelah bila dah siap nanti ye..
Paras ketinggian kolam ni atas sket je dr lutut hubby


Yg ni lak lantai car porch yg dlm pemasangan..
Byk lg ni yg blm siap..
Adakah rumah ni akan siap hjg bln 11 ni ekk..??

Aku ckp la dekat hubby,
mmg la kita bg diorg dateline utk siapkan..
Tp apapun kena makesure hasilnya memuaskan spt yg kita nak

Jgn gopoh2 kalau nak rumah cantek..
dah byk kita melabur wooo utk rumah ni...
ok..sekian dulu laporan ttg rumah utk hari ni..

3 comments:

alamaktuan / meabadi said...

ana..ku pun duduk umah jeeee...skodeng blog update blog..

banyak lg ku tgk x siap....takpe hwarming mu lg 2 bulan kan?? sempat kot....

ana.HB mu pakai HP apa ek? lawa je pic.

aNa SuZaNa said...

uik...mcm pelik lak mu duduk rumah je..kikiki..

tulah tu..byk lg nak di buat..mcm tak sempat pun ia..xpelah..pelan2...hehehe..

hubbyku pakai hp Nokia apetah..kang dah tau ku habaq..hehehe..

aNa SuZaNa said...

ME..
dah tau dah..Hp N97..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...