NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, October 30, 2009

BeRiTa BaiK..( Sticky Entry )

One dozen (12) Gorgeous Red Roses in a round Hand Bouquet
with a big box of Ferrero Rocher Chocolates (T24 300g).


Berita baik utk pengunjung setia blog aku
Pada 30 Oct ni, aku akan buat cabutan bertuah..

Sooo..sesiapa yg nakkan hadiah di atas,
senang saje..caranya sgt mudah.. :

1. Jadi di antara followers ini blog..
Sbb senang ku nak detect..hehehehe..

2. Register nama anda kat bahagian komen di bwh ni
Sbb aku begitu kurang rajin jenguk email..

3. Ok..di bolehkan email saya..sbb ada yg email gak..
Bg yg takde blog or google akaun,
boleh register di kotak shoutbox

4. Pada 30 oct kang ku buat cabutan bertuah..

5. Bg 2-3 hari utk buat penghantaran..ok ..!!


Cepat2 ye register..sebelum 30 oct ni okey..
Hadiah keseluruhan bernilai RM165..

*** setiap entry baru akan ada di bawah entry ini..!!

17 comments:

ammi said...

aku nak..aku nak..
yeaayy..aku register dulu...aku nak memang!!
saya boleh menang!
wakakaka..siko giler!

shabiela said...

uwaaa... kalo sha menang, adiah smpai ke kt kelate ni??? ekekek... pasan, cam leh menang.. ha ha ha..

aNa SuZaNa said...

dpt sha...hihi..

alamaktuan / meabadi said...

ME nak Me nak....dah jadi follower dah....ku sll baca blog mu...tp x click kat follower tu..



puh kiri puh kanan....menang la....dapat gak bunga sejambaaaaakkk..amin.


mu cabut undi cemana ana??? pejam2 mata pastu pilih kat screen laptop ke?? kekeekeke

aNa SuZaNa said...

ececehhh ME..br nak klik jd follower ye..ekekeke..alaaa...ana pun camtu gak, jd silent reader kat blog org lain..standart la tu..muahahahaha..


ku cabut undi cemana..??? tungguuuuuuu..tp secara adil ok..hehehe..

aNa SuZaNa said...

ada jugak yg email register rupanya..adehhh..sib baik perasan..takpe..saya terima register anda..hehehe

eynda said...

Bagi kat akak la...akak dah lama follow blog ana....akak rajin hantar komen yg terawal *ye ke* kita pun bakal berjiran kekekeke....kalau akak menang takyah perabih duit hantar...bila nak gi tengok rumah tu call je akak...akak gi ambik le hadiah...yesss....banyak fakta kan :-p

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
kahkahkah..lawak2..ok..nama di terima..sila tggu kpetusan undian ye..hihihi

Syikin said...

conpius2.. ana ni sempena apakah ini..apapun..ckin nk joint gak..ekekeke.. wah!! tgh berangan ni dapat bunga n cekelat tu..nyum3

aNa SuZaNa said...

syikin..
sbnrnya saje suka suki..ekekeke...ok..pendaftaran di terima..

Adekniza said...

saya nak jugak...:)
dh register jadik follower dah..

aNa SuZaNa said...

adekniza...
ok..nama anda dah di list kan..tq

keCik said...

add me alsooo.......

aNa SuZaNa said...

kecik..
done..tq..hihihi..

superheroes' mom said...

eeee, saya nak saya nak ... kesian kat saya sbb tak pernah menang apa apa... heheh

aNa SuZaNa said...

superheroes...
wokeh..nama anda di terima..kita tgk siapa yg menang ye..ngeh ngeh ngeh..

nurul said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...