NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, October 28, 2009

DesiGn DaLaM RuMaH PaRt 1

Ni living hall kat tingkat atas..
lebih kpd family area..


Ni wet kitchen...
Tema white + black.. and simple..


Ni dry kitchen..
kaler tema sama gak..kanan tu bar kaunter..


Ni design partition/divider antara living hall dan dining
Ni idea antara aku dgn hubby jugak..


Ulang tayang gmbr sama proses pembikinan tv cabinet


Begini rupanya kalo dah siap..
simple jugak kan..


Ulang tayang jugak partition tepi tangga


Ni yg kami nak buat..kayu tu solid wood..
Ok..nanti aku update lg..


4 comments:

keCik said...

BESTNYA TGK LOKISAN TUU....NMPK MCM IDUP AJER

Mrs. Aiza (Nis) said...

ana..boleh tahu tak cost buat tv rack yg 1st gambar tu? kak pun tengah survey harga skrg? u ambik contractor sekali dgn ID ni semua ke? org kita gak ke?

aNa SuZaNa said...

kecik..
dah keje dia kan..dah tentu lukisan dia nampak real..hehehe..


kak nis..
haah..org kita gak..kontraktor merangkap ID..dia dok bukit jelutong tp opis kat usj..kos tak pasti..nanti ana tgk dlm fail rumah ..dah tau ana roger akak ekk

aNa SuZaNa said...

ok kak nis..dah tau harga tv cabinet yg first tu..

kami punya 12 ft lenght rm6250

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...