NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, October 20, 2009

PreSent DaRi LonDoN

Sememangnye aku tak mintak apa2 pun dr hubby
Aku tak kisah dia nak belikan sst utk aku atau tak
Yg penting biarlah dia selamat pegi dan balik..

Tp hubby ku mmg ada niat nak belikan something
Nak belikan kasut dia x tau saiz..
Belikan baju takut xkena dgn taste aku..

Last2 dia belikan ni je utk aku dgn anak2..
Nak tau ape dia..jeng jeng jeng..!!

Dan hubby mmg x tau taste aku ape
Sebab aku jrg pakai handbag kan..hihihi..

Handbag brand burberry..

Taraaaa...ni dia handbag nya..
terus terang aku kata aku xtau sgt apa design latest
hubby aku pun beli ikut apa yg SA kat sana bgtau

Bg aku mmg cantek hbeg ni..
Sukaaaaa...mekasih bang...
rege SMALL CHECK CANVAS LOWRY BAG ni £695.00

Terlebih flash pulak snap pic ni
ni beg jugak brand harrods

Yang ni di panggil apa ekk..
pun brand harrods

Tgh fikir2 nak isi ape dlm beg2 ni..
taruk pampers dgn botol susu aci tak..?hihihi

Yang ni pakaian hafiz..
huwaaaa...laki aku beli sume yg ada logo chelsea
bila ku tanya tak gi ke butik gap, osh kosh..??
Dia selamba je kata tak..dan tak minat nak jenguk

Ayakkkk..rugi betul laaaaa...
huwaaaaa...geramnyeeeee..

Tengokkk..chelsea lg..

Baju ain pun chelsea gak..ish ish..
Sib baik kaler pink..

Ni baju ain dgn hafiz..chelsea gak..
baju dia sendiri toksah ckp le..dah tentu sume chelsea

Selit sket gambar budak2 ni..ekekeke..



16 comments:

eynda said...

Waaaaa...handbag burberry tu cun betul!! Bertuah ana :-)

ammi said...

waaaaa...cerita ni yang paling ku tunggu! Cantik beg tu Ana...jangan lupa bawak jln2 tau!

m@ said...

perghhh x tahan nk menangis tgok bag burberry tu...cun sngt! bertuah ana.

aNa SuZaNa said...

korangggg..
tq..cun yeee..tulah, cun kan...ana tak reti psl2 handbag ni..kak eynda dgn MA lg ariff rasanya...hihihi..Alhamdulillah, bertuahh ana...

Some1...somewhere...somehow... said...

ana...
klau x reti..meh bagi kat k.y...
merembes giler tgk henbek ana...!

aNa SuZaNa said...

kak y,
bg gmbr bulehhh..???kekeke

eynda said...

Ana...pakai beg burberry tu kena bergaya macam ala-ala mak datin tau hik hik....

aNa SuZaNa said...

ana nak bergaya mcm mak datin..?? kim slm je le..berfesyen pun tak reti..mana ada mak datin pakai kasut sport sokmo..kekekeke..

Mrs. Aiza (Nis) said...

cantiknya beg burberry tu..you are lucky wife ana :)

MAKCIK REHAN said...

burberry tu...cantik siot! kalau makcik rehan, dpt beg gambor buah stoberry jerla dari pakcik ko...

shabiela said...

ana, lawo beg burberry tu.. ku pon kenan.. nk bli x mmpu.. hu hu..

aNa SuZaNa said...

kak nis..
lawakan..kiranya citarasa hubby ana not bad gak kan..dia dah start rajin belikan ana hbag2 lately, tp ana lak menten pakai beg pink kartun tu bwk jln2..setakat ni dia lom bising lg..yelah, dah belikan bag tp simpan la pulak..hehehehe..



kak raihan,
cantekkan..ana pun tak sangka dia nak belikan ana hbag..sbb ana takde wish apa2 pun kat dia..



sha,..
kumpul duit sha..mana tau dpt beli..aminnnn..

ana said...

pas ni takleh pakai sport shoes la p jenjalan....

pandai hby ana....ehe

aNa SuZaNa said...

kak neisya..
tak kiraaa..nak pakai gak..hehehe..

iNa said...

waaa..cunnye hbg burberry tu...
bertuah mu kak ana....

aNa SuZaNa said...

mekasihh ina..rezeki rezeki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...