NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, October 22, 2009

ALiSya 4 Bln ++

Ini budak menten dgn gigi sebatang..hehehe..
Dialah babyku yg lain dr yg lain..
Mana taknya, lahir2 terus ada sebatang gigi..soo cute !!

Dah pandai gigit2 time nyusu..sakit woo..
kalo zaman nyusukan ain dgn hafiz,
umur mrk masuk 8 bln ku dah risau...

Mana taknya, gigi dah ada dan suka menggigit
Tp time alisya, masa dlm pantang pun dah rasa kena gigit
Ohye, alisya masih lom boleh menyusur..dia statik je..

Uikk..nak tertanggal kopiah tu..ekekekeke..
syok betul berpaut kat stroller ekk..

Time ni kami kat restoren kayu manis bukit jelutong
mood dia baikk je..senyummm je..
tapiiii..sdg elok je mknn sampaiiii, dia pun start rengek2

Huh...mcm tau2 aje aku nak mkn..
mulalah dia nak kacau daun..huwaaaaaa..kijammm..!!
terpaksalah nyusukan sambil suap nasi..huhuhu..

Okehhh..ni video sesi agah2 dgn alisya
time ni nak kuar jenjalan ke carrefour wangsa maju

video


6 comments:

liana said...

org tua2 ckp budak tumbuh gigi masa lahir ni bijak bercakap..
mcm anak buah ler.. adoii tak larat nak layan dia ckp.. mcm2 dia tanya.. belom masuk part loyar buruk lai hehehe.. umur baru 5 thn

eynda said...

Ana...selalu kalau pegi restoran kayu manis tu akak & hubby tak senang nak makan...sebab hannah takmo duduk elok2...kan ada playhouse kat situ....kalau ada budak2 lain dahhhh lawan berebut main plakk hihi...

aNa SuZaNa said...

kak liana..
ooyeke...ada geng la ain nanti sbb ain pun boleh thn gak mulut dia..hihihi..



kak eynda..
haah, ada playhouse kat tepi cashier tu..mmg itu pun yg ain dgn hafiz serbu masa mula2 smpai kat situ..smpaikan time nak mkn pun kena ugut..budak2 lain pun x dpt nak main, diorg x kasi join..kekeke..

MAKCIK REHAN said...

Ada ekk baby lahir siap ada gigi?

Sumpah makcik baru tau. mesti bertuah tu...

aNa SuZaNa said...

MR..
mmg wujud bayi lahir terus ada gigi..cuma jrg berlaku..hehehe.. ana yg beranakkan dia pun terperanjat tau...ekekeke

shabiela said...

cutenya dia ketawa.. kekekek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...