NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, October 09, 2009

JaLaN JaLaN @ klcc

Khamis mlm yg lalu gi klcc
Coz hubby ada urusan dgn penjual sound system

Apa2 hal gi serang tmpt mkn dulu..
Lapar maaa..lom dinner lg time tu..

Dinner kat sini " SUNDANESE FOOD"
Mknn org Indonesia..pestaim test ni..huhu..
Asyik Madam Kwan pun bosan gak..

Hubby order main 'belasah' je..kikiki..
rege boleh thn mahal gak.. hmmm..

Sementara tu posing dulu..hehehe..

Pastu kan, aku sempat lg cuci berak si alisya
Selamba je cuci atas seat kat tmpt ain duduk..hihi
malas nak gi toilet kekdahnya..

Ni yg hubby order..ikan seabass bakar..

Lobster masak pe wa tatau..!!
yg dlm mangkuk tu tauhu kuah kacang..

sayur kangkung dan ayam bakar kot...

Ain dgn hafiz mkn set budak2..
Ku orderkan KIDDIE RICE CHICKEN

Sekalinya apa tauu,
set tu ada fries sket, kepak ayam goreng 2 ketul,
sos tomato dan jugak nasi putih bersama kicap

Tgk muka pun dah tau..
Tu muka terpaksa mkn..ingatkn nasi goreng..
Kering je nasi depa xde rasa..lauk kami pedas2..

Tp dlm 10 minit je ok..
pastu depa x lalu nak telan dah..hihihi..
Aku pun mkn laju2 sbb alisya pun dah start merengek

Pas mkn terus gi kedai ni
Di mana tmpt kami beli speaker bose..
hubby nak collect speaker yg br smpai stok
berat woo nak angkat..38 kg..sib ada abg kandung aku

Yg baju hijau tu ler abg aku..
Nak hrp aku yg tlg angkat kirim slm ler..
kang buasir di buatnya angkat berat2 ni..hihihi..

Tgk 2 beradik tu..berkejar2an yeee..

Si hafiz byk kali jatuh tertonggeng..
tersadung karpet punya psl..

Sbb tak terkawal terus ajak kuar..

Seriusss je muka pas kena bebel..

Yg ni asyik posing jele..

Alisya kebosanan..hihihi..

Upah main ni sbb masing2 jakun nak naik

Sudahnya bila bergerak je menatang tu,
hafiz jerit2 nak turun..takutttt..

Tu bkn ketawa ye..
tu tgh jerit nak nanges..kah kah kah..
apa lagi..turunkan dia pastu kami terus balik

Tu je nak cite...=p


4 comments:

-iLLa- said...

ana,ikan bakar dia mmg sedap..tp kdg pedass jugak..bibik aku tsenyum lebarr kalo aku masuk kedai iniii...ekekeke

ana,pasnih pg try kt CHAKRI PALACE plak mknan siam..

-iLLa- said...

ana,ikan bakar dia mmg sedap..tp kdg pedass jugak..bibik aku tsenyum lebarr kalo aku masuk kedai iniii...ekekeke

ana,pasnih pg try kt CHAKRI PALACE plak mknan siam..

aNa SuZaNa said...

haah..ikan bakar dia mmg sdp..hihihi..

mknn siamm..??hmmm, tgklah dulu..

shabiela said...

lawak muka hafiz.. anak2 sha kalo naik benda tu xletak duit.. kalo brgerak sure diorg menjerit.. takut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...