NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, October 27, 2009

LaMpu FibeR Optik

Inilah lampu fiber optik yg aku bgtau dlm entry2 lps
lampu nilah yg akan di pasang kat bilik tidur ain..

Bilik tidur hafiz nanti dulu coz semetara diorg masih kecik,
diorg tido sebilik dulu..takkan hafiz mau tido sorg2..


Kos rm3800 termasuk upah pemasangan..
Mmg keje yg rumit utk pasang lampu2 ni..
ada 300 biji lampu..tp sgt cantekkan..!!


Ain dgn hafiz tentu suka sgt..
Mcm2 yg aku fikirkan utk tarik perhatian diorg..
time ni lah kami nak latih mrk tido di bilik sdiri..


Ketiga2 gambar ni aku google je ye
dan bkn gambar sbnr bilik ain..
Yg bilik ain punya dlm proses nak psg..

Ok..entry pendek je kali ni..
senang2 ku buat entry baru lagi ye..tata...

8 comments:

eynda said...

Kreatif la...mana dapat idea?? Tapi bayaran letrik nanti cemana ek...

shabiela said...

pernah tgk.. cntikkan.. tp mahalnya.. x mampu den.. ekekek..

alamaktuan / meabadi said...

ana...ku pernah nmpk ni kat thread hobbies n living forum...mmg sgt merembes okeh...harga nya pun bikin juling wooo...

psst: bleh ku tumpang tido bilik ain x???
kekeekekek

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
ni gara2 tgk buku home decor la ni..hehehe..ana punya idea dan bila usulkan kat hubby dia pun suka..bil letrik lak tak tau la brp nanti..tp dia xmkn letrik kuat sgt katanya..



sha...
cantekkan..smpai hubby pun cdg nak letak kat bilik tido kami..tp ku ckp xleh la, sbb nanti budak2 berminat nak tido dgn kami balik..biar alisya je yg dgn kami..diorg berdua tu kena latih tido bilik sdiri

aNa SuZaNa said...

ME..
ada ekk thread psl lampu fiber ni..apasal ana xprnh nmpk..huhuhuhu..tp sib baik dpt gak idea ni..ain xtau psl ni..mesti dia seronok nanti..hihihi

**nak tumpang tido, mehla..kang ana dah pindah, rajin2la bertandang umah ana ye..hehehe

iNa said...

wah...sgt cntik...huhuhu....best betul..

aNa SuZaNa said...

ina..
buat la utk bilik nabila..hehe..

iNa said...

mahal la kak ana...
lom mampu lg...hihihihi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...