NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, October 30, 2009

PeMeNaNgNye...!!

Ok..ramai yg dah masuk blog aku ni sbb nak tau result
ngeh ngeh ngeh...sorry la...anak2 kacau la..

Proses2 sebelum cabutan bertuah spt di bwh..
Oh ye..Sarahwani, aku tiru cara undian yg kamu buat ye
hehehehe..


Memula aku tulis dulu nama2 korg kat kertas
tak kose aku nak print sbb time ni lah anak2 aku buat hal


Sengetkan kepala ye kalo nak baca..hahahaha..


Pastu buat camni lak..


Dan gulunggggg...sib baik tak byk nama nak tulis..
so keje tak la byk sgt...hihi..


Dan video di bawah ni dia punya result..
Sila tgk betul2 ye..
kepada pemenang tersebut
aku akan umumkan di entry br


video




4 comments:

superheroes' mom said...

hehe, cute video!! congrats eynda ;)

aNa SuZaNa said...

sungguh bertuah tul akak kita yg sorg tu kan..hihi..

eynda said...

superheroes's mom...thanks :-)




Ana...syukur hehe...

Ehhh...jawap komen macam blog sendiri lak :-p

aNa SuZaNa said...

kah kah kah...xpe..silakan je jawab..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...