NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, November 30, 2011

SeLaMaT HaRi LaHiR aPiS

Entry ni terlewat 3 hari.. besday apis sbnrnya 27 hb yg lalu.. oleh kerana sibuk dgn majlis kawen anak sedara hubby masa tu, makanya aku takde kesempatan lgsg nak apdet blog..

Tp sian kat apis, kami tak sambut besday dia pun masa tu.. lgpun dgn keadaan dia yg tak sihat masa tu, lps tu asyik nak menangesss je kejenye, makanya takde apa2 pun yg kami buat utk dia..

Balik dr majlis kawen kami dok umah je.. apis lebih suka dok umah je berbanding jalan2.. lgpun dia sgt tak selesa masa ni dgn hidung dia yg berhingusss je sentiasa.. jap2 nanges mintak di lapkan hingus.. nak lap sendiri malas lak budak ni.. yg dia tau nanges ajelah..


Bukti muka dia yg moody sepanjang hari besday dia.. berkepit dgn aku jelah.. ipad kena sentiasa ada sbb dia nak main game angry bird.. tu jelah yg dia buat utk hiburkan hati dia..


Masa kat majlis kawen ni kejenye melalak aje.. sblm kuar umah lg dah dia ni melalak aje.. mmg back mood gila2 lah dia masa ni..


Melalak sbb aku lmbt lapkan hingus dia... yelah, omaknye masa ni sibuk kunyah nasik minyak je kannn.. kekekkeke..


Anak sedara hubby yg pompuan..

Nmpk tak apis kat blkg tu.. mekasih pada makngah yg tlg aku dokong apis.. masa ni aku tak dpt dokong apis sbb aku tgh dokong ica.. hubby lak sibuk jd kameraman.. ain lak sepupu2 dia yg tlg jaga..


Apapun buat apis, mak doakan moga kamu sihat sentiasa, panjang umur, gembira selalu, ceria2 selalu, jgn nanges2 selalu sbb mak pening bila apis dok nangesss aje..

Selamat menyambut ulangtahun yg ke 4 ye apis.. sorry le mak tak sambut besday apis kali ni.. takpe, yg penting doa mak sentiasa bersama apis..

Thn dpn dah sekolah.. jgn nanges2 kat sekolah.. kurangkan sket manja tu sbb kang cikgu pening kang layan karenah apis yg jap2 nak nangesss aje.. hehe.. mak abah , kakak dan ica sayanggg sgt dgn dede..!!


~ Muhammad Danial HafiZ ~
27 November 2007




8 comments:

nurbeena said...

Happy belated day Dede...
Tahun depan g school jangan nagis2 tau. Aunty mampu doakan jer...tahun depan aunty tak dapat jumpa Dede lagi dah ..

Ana Suzana said...

kak sal..
awat tak jumpa dah..

nurbeena said...

akak tukar sekolah...tak dapat la nak jumpa cam dudulo...kalau terjumpa...InsyaAllah...tegur2 lg yer.

Pn. Zana said...

happy besday apis. taun depan sekolah ngan kak ain ke?

Aza Suhaiza said...

ana .. besday elman ngan apis dekat2 jer .. 24 nov 2011 hehee

ADEEYA said...

Happy belated birthday Hafiz. Wahh nama sama dengan my cousin Muhammad Danial Hafiz hehehe :D

Ida Mohd Ali said...

happy besday apis....

syalinda johari said...

Happy belated birthday yer Apis.
Semoga dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjangkan umur, dikurniakan kebijaksanaan dan taat pada Allah Swt dan kedua ibu bapa.. ameenn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...