NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, November 06, 2011

KeMeRiaHaN MaLaM RaYa

Entry pendek je ni sbb aku sgt la sibuk masak memasak utk hidangan sok hari.. mcm le nak mkn 10 org, padahal kami laki bini dgn anak2 je.. ekekekke..

Hubby aku request suruh masak tu ini bg menampakkan kemeriahan hari raya.. maklumlah pestaim kami beraya di rumah sendiri kan..


Ni semua aku beli last minit.. sib baik ada lg barang2 basah yg di carik.. dan mujur gak masih ada lg mini market yg beroperasi..

Oklah.. nak sambung memasak ni.. hubby takde sbb dia pi gotong royong masak ketupat dgn rendang kat surau sini..

Penat betul masak sorang2 tanpa assistant ni.. yg 3 org budak ni cuma mengacau je dan buat sepah sana sini.. akibatnya aku kejar diorang dgn ayam yg masih lom di cincang.. kekekeke..



Dalam video ni apis adalah sgt penakut dan cengeng.. sket2 nak nanges.. ish3x.. tak macho langsung tau.. muka hensem tp hati jambu.. ekekekke..

Ok.. slmt hari raya....


9 comments:

Mummy AwwalHariz said...

hehe.. sabo je la.. :)

-iLLa- said...

ptt r mu nk sembelih sendirik..akkakkka

-iLLa- said...

ptt r mu nk sembelih sendirik..akkakkka

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak masak sbb mil dah masak hehe

Eika Arysha said...

hahaha...masih sempat main kejar2 time masak...kekeke

nurbeena said...

cian apis..hehehe

Juju said...

kak ana bila tengok ica perangai macam anak saya aleya. comel2 gitu. cara cakap, berlari.

Alin Marlini said...

tak penah berayer anak beranak jek...huhuhu..

tricksrex said...

haha kak ana nyakat anak ngan ayam hahahahahaha
rilek je ica lari2
sempat amek oren kat dapo lak tu hahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...