NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, November 21, 2011

TiRaMiSu LaGi

Malam ni aku tgh merajinkan diri utk buat dessert lg.. lg sekali aku buat tiramisu tp versi lain lak.. resepi lebih kurang sama cuma ada pengubahsuaian sket je.. kang sok pg aku kongsikan resepi..


Dessert pertama : Strawberry Tiramisu


Dessert Kedua : Kiwi Tiramisu

Buat dessert sambil mata tgk bola.. tp tak fokus kat perlawanan bola pun, aku lebih fokus pada budak 3 org yg asyik kacau aku kat dapur semata2 nak mintak strawberry.. kekekeke..





17 comments:

erieyain said...

sedapnya kak ana...meleleh ayq liur teman ni tgk tiramisu akak buat ni...:)

liana said...

rajinnya kak ana..nmpk sedap nih..

puteri zulaikha megat said...

as salam..akak pembaca baru blog ana..seronok tgk ana update gambar makanan...siap cara2 nak buat lagi.rasa cam senang jer nak ikut/buat..tapi asyiklah tak terbuat2 lagi..hehe

kisahwanida said...

Salam perkenalan Ana. Wanida dah lama jadi silent reader blog Ana. Baru hari ni terpanggil jadi follower yg ke 1455..... Suka singgah sini.... Selalu2 lah update yer....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

akan ku tunggu resepi itu

IdaShazana said...

auuuu...sedapnya, menggodanya

DeQWa said...

sungguh sedap bile ditengok...hihi
bile nak buat tuk sy plak akak....

zihan said...

simple and sedap!

aNiSaHuRi said...

patutla mencanak2 bw kereta semalam. nak mengejar buat tiramisu ek. akak nampak awak kat belakang kereta akak depan kayangan heights. tup2 dia boleh mencilok semua kereta kat depan. lampu merah pun dia bedal hehehe. terer sungguh

Mamaleesya said...

dapnyeee...nak resepi bole? :)

Ana Suzana said...

Erieyain..
lap air liur tu ekk.. hehehe

Ana Suzana said...

Liana..
gara2 tgk blog masakan le tu yg nak buat gak tu

Ana Suzana said...

Kak Puteri Zulaikha..
Wslm kak.. slmt dtg ke blog ana yg ntah hape2 ni ye kak.. slm kenal dr ana.. =)

Ana Suzana said...

Wanida..
mekasih ye dtg jengah sini.. wanida pun rajin2lah apdet blog ye.. =)

Ana Suzana said...

Deqwa..
Sila buat sendiri.. kekeke

Ana Suzana said...

Kakanisahuri..
Alamakkkk.. nmpk ehhh.. ekekkekek.. ayokkkkkk...

nurul ain said...

Assalamualaikum sis...ni mcm ice yogurt ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...