NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, June 30, 2011

MaSiH SeLaLu GaGaL

Pg td kol 11 masing2 dah sibuk laju2 nak bersiap nak gi sekolah.. Sementara aku siapkan ica pakai baju, aku suruh ain dgn apis pakai baju gak

Pandai2 le pakai sendiri sbb dah besar.. Ain mmg takde masalah kalau pakai baju sendiri..

Cuma apis je jap reti kejap tak reti.. Teringat balik kes apis pakai seluar sendiri.. Ada ke patut dia masukkan dua2 kaki dlm satu lubang suar tu.. Pastu bila berjalan dah mcm org pakai skirt.. Kahkahkah..


muka relaks je lps siap berbaju..


bajet dah hensem la tu kengkononnya.. Kekeke..


Padahal pakai baju terbalik.. Kekekeke..

Aku dah cakap kat dia dah yg dia pakai baju tu salah.. Terbalik.. Tp dia boleh kata kat aku

" Takpelah mak.. Biar la dede pakai mcm ni.. Dede tak kisah punnn.."

Ceh.. Buat malu je kalo jenjalan pakai baju mcm tu..




13 comments:

ADEEYA said...

HAHAHA :P

elly_z said...

budak2 kalo dah masuk peringkat umur cam didi memang camtu, nak pakai baju sendiri, pastu silap, pastu tak nak ngaku silap, pastu nak pakai gak "kesilapan" tu.. macam2 lah anak2 niii....

YanaMIB said...

haha ego lak apis nih...

kak, mtk halal eh sy guna nama akak kt entry baru saya..hihi

http://ctliyana86.blogspot.com/2011/06/apa-tah-nama-makanan-nih.html


TQ...like ur blog =)

mama maman said...

hhhaaa... kelakar la dede nih... lebih kureng maman je... mudah nangis, manja giler.... geram jugak nak layan teruna cam gini kan... hhheee...

diari hati said...

haha..kelakar la anak akak nie..nt klu die dh bsr tgk blk gmbr ni, confirm gelak sakan dia..

risa said...

ekekekek comel je
cam anak saye lah neh..asik2 pakai seliper terbalik..betulkan pon takmo haishhhh..seb baik comel kalo idak memang dah kena dah:P

DeQWa said...

hahaha...lawak la dak apis nie....

Finaz Jaafar said...

hihi..sgt comel kut..hahaha
pakai bju trbalik ni mmg feveret budak2 ke haperr?hehehe

Kimchi said...

Haha...Kelakar sungguh! The 3rd pic tu Apis is really guilty as charged!!

It makes my day, Ana :-)

Lia said...

kekeke.... terbalik pun takpelah janji ensem... ^___^

Fad said...

slmt berkenalan..cam best je blog ni..so, sy follow terus..:)

Cik Puan Axa said...

hahahha..dede..dede.. :D

Mama Hakim said...

chomel.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...