NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, June 25, 2011

ULaNgTaHuN Ke 30

25 JUN 2011

Genaplah usia daku yg ke 30 tahun.. slmt dtg angka 3.. hehehe


Mekasih pada semua kawan2 yg wish kat ana kat fesbuk, email, sms, dan blog.. korang mmg terbaikkk..!! hehehe..


Saje letak gmbr muda setahun.. kahkahkah.. gmbr dulu2 aku taruk ekk.. kekeke..

Dan sempena besday aku arini, hubby kata toksah masak susah2.. buat sarapan simple2 aje.. wah wahhh.. best tu.. mmg malas nak bersusah payah kat dapur pun arini... maklumlah special day.. kekekke..

Hasilnya.. ni je yg aku masak utk bekfes.. sbbnya arini nak kuar jenjalan.. ke mana..?? tu entry lain je ye.. ni pun hubby dah bising sbb nyempat lg apdet blog padahal baju bajan lom packing lg ni.. kahkahkah..

Tp dia tak leh bebel2 kat aku arini sbb aku dah pesan awal2 smlm, NO bebel2 NO marah2.. sila relakan je apa yg aku nak buat... miahahahha.. adeh laa.. lawak sungguh.. kekeke


Aku masak megi kari letup.. kahkahkah..


Nugget ramly..


Kentang goreng..


Ayam goreng ayamas..

Ahahahha.. tu je bekfes yg aku buat pg tadi.. mujur hubby aku tak kisah pun.. malas nak masak yg luar biasa sket sbb malas nak kemas2 dapur kalo bersepah sgt..

Kan arini nak jenjalan kannn.. tu yg tak sabo2 nak kuar umah tu.. mekasih buat hubby tercinta sbb rajin melayan isterinya ni walaupun penat balik dr singapore lom hilang lg..

Hadiah apa aku dpt..?? tu pun entry lain je ye.. tak ada masa skrg ni.. nak cpt2 bersiap skrg ni.. jumpa korang lagi di lain entry ye..

Salam syg dr ana utk semua kawan2 yg tak putus2 doakan ana sekeluarga.. moga Allah merahmati kamu semua.. Amin..




19 comments:

sLeepIng beuty said...

Happy birthday Ana :)

Ya ALya said...

happy bufday kak na....

ADEEYA said...

Happy birthday Ana Suzana :)

Kelaut fiber said...
This comment has been removed by the author.
techage ✿ said...

HEPY BEFRDAY :)

zack said...

happy beday sweet ana :)

UMMI FARIS HAIKAL said...

hepi bestday kak ana !!

~najwa~ said...

happy birthday ana!!!

CLEVER GIRL said...

happy birthday kak ana...bufday akk sama ngan kawan sye,,,slmt pnjg umur

yana halim said...

waaahh....besday ica sama dgn hubby...besday ana dah dekat dgn Qisya. Qisya 29 Jun. Boleh celebrate sama2 nie..hahaha..

Happy Birthday Ana. Semoga panjang umur, murah rezeki, sihat sepanjang hayat, bertambah2 keberkatan & kebahagiaan mengiringi kehidupan ana hingga ke akhirat... :)

Kimchi said...

Happy birthday, Ana. May Allah bless you with health, eternal happiness & murah rezeki. Alhamdulillah, Amin!!

Lizan said...

selamat hari jadi ana... moga murah rezeki ya..

CeqGu said...

hahaha..bekfes terbaik punya la...siap ada megi kari letup tu hehe

Zefa NorAsmara said...

Selamat Hari lahir Ana.. :-)

BusybeingBossy said...

Happy Birthday.May your dreams come true.

diari hati said...

happy birthday kak ana..smga dipnjgkan usia, murah rzki n bahagia slalu..

asmie said...

kak, besday sama ngn saya... hihi

Jiejah @ Iza said...

hepi belated besday ana ..muda lagi ,baru masuk angka 3 ..akak dah duk pertengahan angka 3 hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hepi beseday...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...