NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, June 02, 2011

iNteRioR DeSiGNeR RuMaH KaMi

Okey.. kat sini aku nak kongsi maklumat sket pada kawan2 yg byk email aku, sms aku, mesej aku kat fb utk tanya info tentang renovation umah..

Maaf sgt2 andai ada pertanyaan yg aku tak sempat nak jawab.. bkn sombong tau.. aku bknnya yg 24 jam ngadap laptop.. keje umah lak sentiasa ada dan takkan abis2.. dok berkepit dgn anak2 lg.. dgn laki lg.. opsss..!! silap.. hehehe..

Kebetulan ID kami ada tag aku kat facebook.. aku taktau pun diorang ada fb.. baruuu tau.. dan dgn itu mudahlah sket keje aku utk terangkan kat korang sape ID kami..

Dan sape2 yg perlukan khidmat nasihat diorang, korang boleh terus rujuk fb diorang tu ye.. diorang ni org Shah Alam je.. dok kat Nusa Rhu.. tak jauh dr umah aku pun.. ngeh ngeh ngeh..

Okey.. takmo cite panjang.. meh aku tepek hasil keje yg diorang buat kat umah kami..


aku ambik gmbr ni dr fb diorang..


Yang ni lak mmg koleksi gmbr aku sendiri tp aku bg keizinan kat diorang ambik gmbr ni utk di jadikan bahan portfolio diorang





Pada sesiapa yg berminat nak contact diorang atau pun nak lihat hasil keje diorang yg lain, korang boleh jenguk kat link yg aku kasi kat bawah ni ye..




Semua info tentang no phone diorang ada kat situ.. kami mmg guna khidmat diorang saje masa renovation umah.. kalau ada sebarang pertanyaan leh tanya terus.. okey..




9 comments:

BaNaNaS! said...

time kasih sue...

eT said...

thanx info ID nih...ngah survey2 gk nih...

Cik Puan Izan❤ said...

siap pomot tu...bagus...^^

POSH76 said...

good info.TQ

YanaMIB said...

thanks kak..mmg tgh nk deko deko rmh ni..hehe~

Iela Fazielah said...

tq ana.... er..mahal x?? soalan cepu mas... haha

aniesz said...

Thanks ana..memang tgh mencar idea utk me'renovate' umah nie

maszmadi said...

hm.. suka tengok pic2 umah ana dalam blog nie..

kalau dapat tengok life mesti best kan.. tengah berangan nie.. hehe

Gieyana said...

gd info..mmg cantik lah kerja diaorang..:)

salam kenal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...