NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, June 21, 2011

iCa SuKa KoReK HiDuNg

Hahahaha.. semenjak dua menjak ni anak dara aku yg paling kecik sgt gemar melombong hidung beliau.. kekeke..

Dlm sehari berkali2 dia melombong tau.. memula aku tak pelik.. tp lama2 aku pelik sbb kerap sgt dia korek hidung dia nih..

Bila aku cek2 lobang hidung dia elokk je.. clear je.. ica ni korek2 hidung dia seolah2 mcm hobi pulak.. ahahahha..


Ni buktinya.. ngeh ngeh ngeh..

Takpe ica.. jgn risau.. umur baya2 hang mcm ni org tetap akan kata eiii comelnya.. eiii cutenyeeee.. kekekke

Tp kalo hang dah besar mcm mak hang buat lagu tu kat dpn org ramai mmg menjatuhkan saham diri sendiri namanya tu.. kang kuranggg nilai hantaran tu kang... kahkahkah..


Sambil layan kartun sambil korek hidung..


Pastu dia akan kata " eiiiii.. taikkkk.. taik idom.." sambil buat2 muka geli.. ekekeke


Kat umah kaklong aku smlm pun dia melombong gak..

Geli hati kaklong aku tgk gelagat ica.. kat kepala tu bkn songkok tau.. tu kotak.. tp dia buat mcm pakai songkok lak.. ntah hape2 ntah budak ni.. kuikuikui..


Sampai terbeliak bijik mata korek hidung tu..


Dan dlm kete pun dia tetap buat peel yg sama..

Yg peliknya lobang hidung yg sama gak di koreknya tu.. sblh lg lobang hidung dia tak korek pun.. kekeke..


Kang besar sblh lobang hidung tu kang ica oittt...


Mata tetap layan kartun..







Dan smlm masa aku letak status ica korek hidung kat wall fb aku, bkn main lg korang kata like mother like doter ye.. ahahahha

Sory sket ye.. istilah tu mmg takleh di gunakan lgsg sbb aku mana de hobi mcm tu.. kang laki aku tak ngaku bini lak kang.. kah kah kah.. suka2 je korang ekkk..


Satu je yg tak senonoh dgn hobi ica ni.. pas korek hidung, jari tu jugaklah yg dia masukkan dlm mulut... perghhhhhh... masin tak ica..???






12 comments:

♥SyilaSyira♥ said...

hahahha...ica oh ica...besar nanti jgn buat tau...jatuh saham...hahaha

UyuNs NuRuls said...

akak sama ar anak yun yg sebaya ica ni ....tp anak yun boy...memang suke korek2 idung.....sama lak tu idung belah kanan hhehhehe

maszmadi said...

huhu, korek idung pon tetap comei apa si ica nie..

myranaqi said...

anak saudara myra pun suke sgt korek hidung...2beradik..kakak n adik sama je suke korek hidung..yg ni btl diaorg ikt mak diaorg...hahah..mmg ikt perangai mak yg suke mengorek..

misya said...

huk aloh budak ni tetap cute

"CT CoMeL" said...

hehehehe...kak...org tue2 kate kalau dah pandai korek idung sendiri maknenyer budak tue dah besor sikit kak...hihihihih...boleh pkai ke idea saye nie kak?wakakakakaka

DeQWa said...

apa la ica nie,suke makan masin2 kot....

Bonda Adam said...

ahahaha ni entry yg paling i suka... like..like ..like...

especially part yg masuk jari dlm mulut tu..cute!

JunAina said...

agaknya habit budak2 memang macam tu kot...rasa selesa je bila dapat melombong banyak-banyak...hahahaaa...

BTW comelnya diaaaa....

YanaMIB said...

eww haha comel gila akak snap gbr anak akak korek idung..tang msk dlm mulut tu dh mcm shin chan aa..ngee~ =P

tricksrex said...

hahahahahahahahaha
kak kot2 dia rasa best kot korek tu
bukan ade pape pon tapi saje nk letak jari dlm hidung

kekekekekke

hanan said...

Assalam Ana..nk tny ttg lcd screen yg ica pegang dlm keta tu, itu jenis portable ke? sy dh lama cr dh..brand aper ek tu? agak2 harga dlm brape ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...