NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, June 29, 2011

JoM SaRaPaN

Selamat pg semua.. pg ni aku buat mee goreng je utk sarapan encik suami pegi keje.. hari2 dok pening pikir menu nak masak pg2..

Kalo takde idea sangat aku buat sandwich je.. tak pun cekodok.. tak pun roti gardenia cicah sardin.. hehehe.. nak masak pun pening.. ish3x..


Ni mee goreng yg aku buat penuh dgn kasih sayang..


2 kali tau aku goreng mee pg ni gara2 gorengan yg pertama tu termasuk telor tembelang..

Sabarrr jelah aku, dah nak siap masak dah masa tu, tup2 bila pecahkan sebijik telor utk masuk dlm mee terus rasa nak nanges sbb punah segalanya.. sob sob sob..

Tak psl2 aku ulang balik sume dari start menumbuk bawang dlm lesung batu, tumis bhn2 dan goreng balik mee baru.. telor lak aku pecahkan siap2 masuk dlm mangkuk..

Takmau tanggung risiko lg kalo terus pecahkan atas mee.. histeria aku kang kalo kena telor tembelang lg sekali.. kekeke

Okey.. jemput makan semua.. nak melayan hubby tgh bersarapan jap.. tataaaa..




8 comments:

the triplets said...

nyum2, pagi ni makan nasi lemak

adarnadzmie said...

akak lak sarapan nasi lemak ciput... kecik ja nasi tu... 70 sen satu...

sedap nampk mee ana... nasib baik tak posa ari ni... hehe...

Rinna said...

Sedapnyaa tgk sarapan mee goreng siap ngan hiasan curlast..

Selalu akak kalau pecah telur mesti dlm mangkuk jgn direct masuk dlm kuali..takut kalau telur tuh busuk..kan..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy..if nak pecah telur kasi pecah kat bekas lain dulu..takut2 jd camnila ..huhuhu

zailamohamad said...

belum makan lagi ni sebab tu terliur tengok gambar mee goreng Ana

Zaila kalo nak masak ngan penuh kasih sayang pon hari hujung minggu jelah, kalo hari bekerja tak sempat masak...huhuhuhu

♥SyilaSyira♥ said...

sedapnya...trus lapar nih ha

Cik Puan Izan❤ said...

sedapnya mee tu ana...meriah sungguh... terasa nak mkn mee goreng jer lunch kejap lagi...

mieoney said...

loya tekak baca masa ana sebut telur tembelang tu...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...