NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, June 23, 2011

aMbOiii..JaDi aRtiS HaNg SeKaRaNG Noo..!!

Wah wah wahhh.. ini orang selalu sgt muka masuk tv dah ye.. lg2 kat astro awani.. kat radio pun dah selalu sgt dah kuar suara dia..

Tp dia ni bukannya penyanyi atau pelakon pun tau.. rata2 ramai yg akan melarikan diri dan buat2 lari kalo jumpa org2 mcm dia ni... kahkahkah..

Sbb apa aku kata mcm tu, sbbnya dia ni Pegawai Perhubungan Awam Lembaga Hasil Dlm Negeri.. ahahhaha.. Oooo.. ramai yg lari dr bayar cukai ye.. hayukkk.. kekeke..

Beliau ialah anak angkat dlm family aku.. bujang lg nih.. korang kalo nak ngorat dia sila make sure cukai2 sudah di lunaskan ye.. kekekeke.. ** mampos le aku kena sound dgn dia jap lg ni kang.. kahkahkah..

Kat bawah ni antara gmbr2 yg sempat aku snap masa dia tgk bercerita ttg e-filing.. pung pang pung pang cite pasal e-filing.. aku pun tatau apa itu e-filing sbb aku surirumah so xde kena mengena pun kannn.. ngeh ngeh ngeh..


Aikkk.. apesal nama hang Anita Mui.. kekekke..


Eh ehhh.. jd Barbie Hsu pulak nama hang..


Aikkk.. jd Angelina Jolie pulak.. kahkahkah.. Ahahhaha.. gurau jeee..


Anak2 aku siap pelik gak masa ni sbb diorang tanya mcm mana acik Ayun boleh masuk dlm tv.. acik Ayun kan besar.. mana boleh masuk dlm tv.. hahahaha..


"tarikh akhir semakin hampir.."

Tarikh apa tu.. tarikh kawen kah.. kekekke.. ok.. dah dahhh.. cukup aku cite psl beliau.. kang laki aku jeles lak.. kekekeke.. gurau aje..

Hubby aku dgn ini olang mmg rapat wooo lebih2 lg masa nak uruskan ttg e-filing.. ahahhaha... bijakkk bijakkkk..


Sape2 yg nak pi meminang dia sila kannn.. hantaran aku tak tau.. maklumlah.. org keje dgn lembaga.. lembaga kan besar2.. maknanya hantaran pun sebesar lembaga la jugak kot.. :-p

Okey.. cau cin cauuuu...





11 comments:

Aida Azryn said...

boleh tahan ensem.. >.<

misya said...

lawak la ana ni

yana halim said...

bagus punya promo...hahaha

Ana Suzana said...

Aida..
Ewahhhh.. Ahahahhaa

Ana Suzana said...

Misya..
Saje nyakat dia.. Kang dia baca kang abis la ana.. Kekekkeke

Ana Suzana said...

Kak yana..
Promo lembaga sbnrmya kak.. Kuikuikui

Ummi AmnaAmzar said...

kat mana nak isi borang ni? nak isi utk my sis..boleh? heee

KSWSK said...

famly ana sure xde masalah nak bayo cukai2 ni kan sbb acik ayun ada

conangirlz said...

ahahahhaha..lawak ttg kepelikan ank akk tu..mcm mne bleh masuk tv ea..nmpknye, akal mereka semakin pjg.. :)

Mama Hakim said...

ana....incik masrun memang encem..saya selalu miting ngan beliau...n memang bijak n petah berkata2 pong...layak la beliau ditempatkan di jabatan khidmat korporat LHDNM tu....ooo...adik beradik angkat ana erkk....hihi..n baru tau dia blom tawen erkk..hahha...mati2 saya ingat beliau dah tawen...hihihi...:)

Mama Hakim said...

ana...tqvm on behalf lembaga for ur support n promo....:) caya la....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...