NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, June 22, 2011

HaDiaH uNtuK aBaH

Ni citer isnin lps.. baru ada kesempatan nak cite arini.. huhuhu.. Kan hari ahad lps ialah hari bapa kann..

Makanya kat sekolah ain ni teacher diorang ada sediakan sesuatu utk semua student bg hadiah kat ayah masing2 sempena hari bapa..

Dan ain teramatlah excited nak bg hadiah tu kat abah dia.. aku tak pasti sama ada semua student di bg mende yg sama atau tak..

Tp yg pasti ain bawak balik sekeping kertas berbentuk kepala beruang khas utk abah kesayangan dia nih..

Tak aci tau, masa hari ibu tu hari takde hadiah pun utk aku.. jgnkan kepala beruang, kepala ayam pun tak dpt.. kekekeke

Dan isnin tu jugak abah dia masih belum balik dr guangzhou lg atas urusan keje, tp ini budak sanggup pegang hadiah tu sepanjang masa walaupun berkali2 aku kata simpan le dulu dlm beg.. kang abah dah sampai baru le bg..

Tp dia nakkk gak pegang.. aku bkn apa, risau ica rampas dan koyakkan je.. budak kecik tu bkn tau apa2 pun psl hadiah ke hape ke, yg dia tau kang koyakkk aje..

Dah le koyak mengoyak ni pun salah satu hobi dia jugak selain dr mengorek hidung.. kekekke..


Tgk la muka dia yg eksited betul tu.. saje aku suruh posing dulu sblm naik kete.. lgpun masa ni kete aku kena blocking dgn kete2 mak bapak yg nak ambik anak masing2..

Masa ni jugak ain ckp kat aku yg dia tak sabar2 sgt nak jumpa abah dan nak bg hadiah tu kat abah .. dia kata mesti abah suka sgt2.. amboiii.. anak abah sungguh..


Aku nak tlg simpankan pun dia tak kasi tau.. dia kata tu bkn mak punya..!! ewahhhh... huhuhu..

Kadang2 aku saje menyakat si ain ni, aku ckp nanti hadiah tu abah kasi kat kawan abah.. marah woo dia.. dia kata mana boleh.. hadiah tu utk abah dia je bknnya kawan abah..!! kuikuikui..


Ni la hadiah ain utk abah dia sempena hari bapa..

Pestaim aku jumpa beruang yg mukanya kaler hijau , telinga kaler kuning dan hidungnya kaler biru.. kekekeke.. siap keliling muka kaler ungu tu.. hehehe.. bagus betul daya imaginasi anak aku.. ekekeke..

Takpe, tu tak penting.. yg penting kesungguhan dia dan kasih sayang yg dia cuba nak tunjukkan pd abah dia..


Bila abah dia berkali2 puji cantek dan berkali2 ucap time kasih kat dia lglah dia sukeee sgt2..

Senyummmm memanjang sbb nmpk kepuasan dan kegembiraan kat muka dia bila dia tau yg abah dia sukeee sgt2 dgn pemberian dia..

Jeles mak tauuu.. sob sob sobbb...





13 comments:

Jiejah @ Iza said...

hahahahaha kene ckp kat ain "maksentapnakkkk" hihihi

RaJa NuRuL FaTiN said...

kak ana jangan jealous, tu la keistimewaan seorang bapa. garang macam mana pun, anak still sayang sebab ayahkan sumber kewangan. hehehe... kalau ayah saya tahu ni mesti kena

Aida Azryn said...

wah comey gambo bear tu. :D

KSWSK said...

anak abah...

ct shah said...

wah,makin syg abah kat ain..hehehe..:p

yana halim said...

kepala ayam pun tak dapat? kah kah kah.....sadiissss..... :D

misya said...

sian mak nyer

Ana Suzana said...

Kak Jiejah..
ahahaa.. kose nak ckp camtu.. bkn dia paham pun perkataan sentap.. kekeke.. kang dia buat tatau je tak psl2 sentap lg sekali.. kahkahkah

Ana Suzana said...

Fatin..
abah diorang ni tak garang mana pun.. mak dia je yg kekadang jd rimau.. kuikuikui

Ana Suzana said...

Aida..
:-p kekekke

Ana Suzana said...

Kswsk..
mmg dia kata dia anak abah punn.. hehe

Ana Suzana said...

ct shah..
ain mmg manja dgn abah dia.. anak abah le katakannn

Ana Suzana said...

Kak Yana..
kahkahkah.. jeles punya psl..



Misya..
sian mak dia kannn.. tak aci sungguh.. kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...