NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, August 04, 2010

TaK BeRaNi..

Aku teringin nak ubah Design template blog yg terbaru.. tp aku tak berani lorr.. Aku dah try byk kali gak, tp pastu aku terus cancel semula.. huhuhu.. camno tuhh..!!

Aku jenguk blog kwn2 yg lain semua dah ubah design baru.. aku teringin nak buat yg 3 column.. hmm.. bila ntah nak ada keberanian ni.. kikiki..

** Nak besarkan gambar pun tak berjaya2 lg.. uwaaaaa


2 comments:

ibuayu said...

samalah kita..ibuayu pun tak berani..ni bila dah upgrade sikit2 and tak jd tanya balik kat member2 blog...

I want to lose weight said...

wat je back up dulu..
nnt kalau yg baru tak cantik..
just load balik template yang lama..

tapi kalau guna blogspot punya template..

Dijamin blog takkan rosak ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...