NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, August 09, 2010

DuRiaN FreE..!!

Hehehe.. sbnrnya arini aku dpt durian free dr kawan yg sorang ni.. Kebetulan sgt yg aku tetiba teringin nak mkn durian.. tup2 mmg rezeki la arini.. thanks ye ME..


Dpt 2 pek.. yummy..


Komfem la aku sorang je yg bedal ni..


Wallaaaa.. sorry la ye abang.. sila ambik bau2 je yg tinggal bila abg balik dr opis nanti.. tak cukup woo nak kongsi ramai.. Ain mkn seulas je.. yg selebihnya daku yg bedal.. ekekeke..

Thanks ye ME.... kalo dtg bawak la lagi.. hahaha.. ucapan ikhlas sungguh dr ku.. kui kui kui..



** tetiba teringin nak mkn macaroni prawn cheese kat secret recipe.. adehlaa...




2 comments:

fahmi ibrahim said...

makan2... time nak pose la orang akan makan bnyak2.. semalam g kenny rogers. sorry ayam dah habis. gi pizza. sorry pizza large je tinggal. awal lagi masa tu. tak sampai kul 10 lg.

aNa SuZaNa said...

Fahmi..
uikkk... kat mana tu.. ana biasa terkena kat JM bariani je.. sokmo nasi dah abis.. kekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...