NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, August 19, 2010

DaH SeLeSai MaSaK DaH..

Seawal jam 12 tghari lg aku dah start ketung ketang kat dapur.. hahaha.. awal kannnn.. alang2 nak masak lauk anak2 so aku teruskan je masak utk berbuka.. cepat siap cepat la rehat.. bila dah rehat leh la apdet blog.. hehehe..

Menu arini aku lg yg tentukan.. Ada 5 jenis je menu arini... perghhhh.. "je" tu.. walhal dah byk tu menu.. bkn kami laki bini je yg mkn tau, ada tetamu dr kmpg yg dtg nak berbuka puasa sama2 dgn kami..

Ni menu yg aku dah siap masak td :

Tomyam campur


Ayam goreng berempah


Sambal udang petai, petai lg byk dr udang.. hahaha


Daging masak halia chinese style


Siput sedut masak lemak cili api.. smlm tak jd masak menu ni..

So skrg ni aku tgh relax jelah sambil menunggu alisya bgn dr tido ptg.. bestnye dpt rehat awal.. takdelah kelam kabut mcm selalu..
(^____^)



6 comments:

ibuayu said...

memang menyelerakan....

ani said...

semuanya nampak sedap lagi2 siput sedut tu...yummy...

sLEEping BEauty said...

byknye menu ana masak .... huhuu ..
hantar ke alor setar sikit ..
hehee..

aNa SuZaNa said...

Ibu ayu..
macehhh.. =)

aNa SuZaNa said...

Ani,
ana reti masak siput sedut.. tp nak mknnya tak reti sebab nafas pendek nak sedut itu siput.. smlm berjaya sedut 3 ketul je.. tu pun ambik masa 5 minit utk setiap ketul.. kekekke

aNa SuZaNa said...

SB..
semalam ada 4 org tetamu join mkn sama.. tu yg masak lebih tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...