NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, August 09, 2010

PaNdai BuaT aLaSaN Yeee..

Ain : Makkkkk... nak tisu jap.. kakak berhinguss..

Aku : aikkk.. sejak bila lak berhingus tetiba nih..??

Ain : Takpeee.. kakak pandai hembus sendiri...

( terus laju keluar rumah)


Terus aku keluar jugak intai dia watpe..
Oooooo... rupa2nya dia tumpahkan air sabun yeee..
Takut kena marah hang buat alasan ada hingus yeee..


Ni air sabun tu.. memang ini menan diorang tetiap hari..

Kalo takde adegan tumpah2 mmg tak sahh..!! Sib baik pandai lap dan bersihkan balik.. walaupun tak la bersih mana... tapi sempat lg tu dia tuduh Hafiz yg tumpahkan.. kekekeke..


Oooo.. senyummm yeee.. buat muka tak bersalah je kannn..


Cermin mata mak datin tu tak tinggal.. sokmo ada je dgn dia.. kat rumah pun nak melaram ka.. ayakkkkk....!!



8 comments:

fahmi ibrahim said...

Hehe... bagusnya ain!. Ttba rindu anak2 sedara la pulak...

ani said...

salam perkenalan..saya baru juga la follow ur blog..suka la baca citer u relaks je ..anyway mmg cute la budak2 ni dgn alasan2 dia tu.bagus la ain ni..:)

aNa SuZaNa said...

Fahmi..
rindu anak buah ye.. bila lg nak ada anak sdiri.. ehehhe

aNa SuZaNa said...

Ani,
salam perkenalan jugak.. hehe.. Ain ni mmg dah panjang akal.. tp syok jugak kan sbb depa ni dah pandai membina ayat..hihi

shabiela said...

wah, ain dh pndai.. leh tlg mak pasni kemas umah ek.. :)

dilaOHdila said...

comel ain....ni
jadi kakak yang baik, alhamdulillah

aNa SuZaNa said...

Sha..
ain ni dah boleh di harap.. ringan tulang sket dia ni

aNa SuZaNa said...

Dila..
macehhh.. aminnn... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...