NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, December 26, 2012

MeMeRaP Di ToYoTa

Hai koranggg.. giler lama aku cuti apdet belog.. maceh pada kengkawan yg rajin jenguk sini hari2 even entry lain dah pun basi.. balik2 dok ulang baca entry imbasannn aje.. kekeke.. ya ampunn..
 
Ni semua gara2 timing tido kat umah dah lari.. giler jauh larinye.. memasing masih jetlag lagi sampai ke hari ni.. hohoho..
 
Bkn aku je, kami satu family.. anak2 aku lagi laaa.. sedeyy.. bila ntah agaknya nak kembali seperti asal..
 
 
Ni sekarang ni aku dah berada kat pusat servis toyota sbb kete aku kena buat balancing..
 
Dengan tak cukup tidonya aku dah terpaksa kuar umah awal pagi meredah jammed sbb nak kena servis kete.. hukhukhuk..
 
Utk entry mukadimah arini, aku snap la dulu aktiviti aku skrg ni utk mengisi masa yg lama kat sini sementara menunggu kete siap di servis..
 
Mujur tak bawak anak2 sbb bebudak masih membuta kat umah.. encik suami, sila jaga anak2 ye.. hehehe..


Mujur gak kat pusat servis ni di sediakan mkn minum.. katil je takde, kalau ada leh gak tumpang tido sejam dua.. hikhikhik..
 
Sarapan aku kat sini secawan kecik teh tarik yg kurang buih.. agaknya breeze kurang tu kot tu psl tak byk buih..
 
Pastu sebungkus nasi lemak yg sebesar penumbuk aku je.. kecik betul.. mau aku rembat 3 bungkus jap lagi ni kanggg..
 
Okey.. aku isi perut aku dulu ye.. lepas mkn kang aku apdet lagi citer2 yg sepatutnya aku apdet beberapa hari yg lalu.. jemput makan ye semua..
 
** utk encik suami, sila bersarapan dgn roti cicah lauk ikan asam pedas ye.. sekian..
 
 


13 comments:

mamawaiz said...

jetlag lagi kak..lama jugaknya. mesti masing2 dh mcm burung hantu..hehe

eleynoor said...
This comment has been removed by the author.
eleynoor said...

kak ana...cantik keychain tu...hu..hu...:-)

Ana Suzana said...

mamawaiz..
tulah pasal.. lempang gak jet ni kang.. huhuhu

Ana Suzana said...

eleynoor..
jeles takkk.. sila menjeles okey.. hehhe

Puteri Satu said...

bestkan kat servis keta kat toyota.. akak paling suka milo dia... apa benda dia taruk dalam mesin buat air tu pun tak tahu...sedap tak terkata.... :)

kisahwanida said...

Gigih Ana pepagi redah jem yer...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

kecik benor besor penumbuk ko Ana... cuba penumbuk gorila mesti puas ko makan nasi lemak tu Ana ehe :D

emy pokden said...

ana...sy pun xcukup nasi lemak sebesar penumbuk tu...hehehe..

mamaamni.blogspot.com said...

ana knapa tukar gambar..lawa lagi gamba ank ng anak2 baru2 ni jadi gambar blog...ngehngeh...sonok baca kisah bercuti ana kalini....

Ana Suzana said...

mamaammi..
gmbr tu sedang di renovate.. nanti baru letak balik kot.. hihihi

Ana Suzana said...

Nur hayati..
kannn.. penumbuk ana dah la kecik.. kekekke

Rempeyek Bahulu said...

kak ana
kelmaren rasa diri mcm kosong
oh rupanya lama x terjah blog kak ana
ku memang ari2 mesti terjah blog kak ana
rasa mcm sunyi jer hari ku tanpa blog kak ana
terima kasih kerna menghiburkan diri ku
hak3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...