NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, December 04, 2012

KeReTa BaRu BeRSaMa MoDeL

Ramai yg berminat pasal stroller ni rupanya ehh.. meh la aku share dgn sape aku beli.. tapi sebelum tu meh aku tunjuk kete sorong berserta model2nya sekali.. hehehe.. anak2 aku memang suka betul kalo dok kat stroller tu..
 
 
Posisi ngadap depan.. posisi mcm ni boleh recline sikit je.. tapi still consider selesa sbb kalau tido pun takdelah menegak sangat..
 
 
Ni posisi sama tapi kedudukan ica bertukar dgn apis lak.. hehehe..
 
 
Posisi mengadap sesama sendiri.. tu kalau kaki main tendang2 memang nak kena geget la tu kang.. seat yg apis duduk tu boleh recline lagi.. tapi sesuai kalau budak umur 3 tahun ke bawah la kot sbb kaki tak panjang sgt.. hehehe..
 
 
Posisi yg ni takleh recline lagi.. tapi tetap selesa..
 
 
Posisi ni paling best.. kedua2 seat boleh recline abis.. memang sgt2 selesa budak2 nak tido.. yg ica punya lom abis recline lg tu.. apis punya seat pun sama.. apis takut kalau baring sgt katanya..
 
Setiap seat boleh menampung berat 20kg.. maknanya kedua2 seat boleh menampung seberat 40kg.. so aku pun boleh la duduk kat situ sbb berat aku tak sampai 40kg.. kahkahkah.. adeh laaa..
 
Sape2 yg berminat boleh hubungi beliau ye.. cakap je ana yg rekemen.. segala harga tawar menawar korang runding la sendiri.. aku beli dgn harga promosi.. harga promosi ialah RM2999.. harga asal sila RM3899..
 
Korang boleh hubungi :
 
Puan Fauziah 016 2091974
 
Kat sini aku bg link utk korang tengok.. ada info pasal stroller tu.. dia ada lg stock stroller sebijik macam aku punya.. korang leh check kat link ni ye..
 
 
 



11 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Ana dgn stroller tue mana lagi besar? Larat ke ana nak menarik dengan troli barang aka troli giat/tesco/cold storage.. mcm stroler nie lg besar dari ana je haha

Amalblogbiz said...

Pandai ica berlakon jd model..lepas ni buat demo masa shopping pulak...

IdaShazana said...

teringin nk tgk ana duk dlm stroller tu

Wan Afzan said...

comelnyer dia...

eug|ena said...

ooo.. baby jogger.. ingatkan britax..

thank u so much for the review kak ana.. ;)

bila anak dah nak masuk 2 ni, pastu kecik2 kena duk dlm stroller, mmg penting gak in line stroller cenggini kan..

Mummy Akmar said...

Memang memudahkan stroller mcm ni. Banyak boleh di gayakan...

Tapi harganya...uiiih..mahal

Eey said...

Ana, stroller tu makan space ke kalau letak kat bonet keta? Kalau lipat/ tutup tu dia besar mana?

sis shuhada said...

wahhh sgt2 berguna. selalu kena take turn sapa nk duduk dlm stroller huhuhu. tq ana for the review:-)

wawo said...

Ana, demo plak nak tutup mcm maner? Mcm maner ghupernya bila dah tutup?

Kasih Salina said...

semuanya seRonok dapat duk dlm stroller yer..

BaNaNaS! said...

Hai ana, ai salu baca tapi jarang komen, stroller tu sungguh menawan ati.. dan yang paling besh lega betui ai baca anak2 u mesti gado kalu ngadap satu sama lain maksudnya bukan anak ai jer pangai huduh hahahah

take care ana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...