NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, December 10, 2012

10 DeC @ SwitZeRLaNd

Entry kat paris lom sempat abiskan lagi.. nanti aku apdet ye.. penat woo jenjalan pastu balik bilik nak ngadap laptop utk apdet.. nak masak lagi.. uruskan anak2 lagi.. tu yg terstop jap mengapdet.. hehehe..
 
Tup2 je skrg dah berada kat swiss pulak.. kitorang bertolak ke swiss pg semalam.. naik train selama 4 jam perjalanan pastu terus drive sendiri menuju ke villa yg kami dah booking awal2..
 
Citer detail aku citer kemudian ye.. giler penat sangat2.. encik suami sampai flat awal sbb keletihan mengangkut bagasi berat dan drive all the way menuju ke chalet/villa..
 
Aku tolong jugak.. mestilah kena tolong kann.. drive je takleh nak tolong sbb driver dok sebelah kiri kott, mana aku nak reti..
 
Even aku yg dok kat seat sebelah kanan tanpa buat apa2 pun aku dah rasa ginjal eh janggal, inikan pulak nak membawaknya..
 
 
Ini scenery sepanjang perjalanan menuju puncak.. cantek giler.. giler pun tak cantek mcm ni..
 
 
Ikut signboard dan arahan gps..
 
Sekali je kami salah jalan.. hehehe.. standart la tu kann.. even kat shah alam selalu sesattt, inikan pulak kat tempat org..
 
 
Bestnye viewwwww... hukhukhuk..
 
 
 
Dan ni lak veranda villa yg kitorang duduk.. takyah jauh2 nak pi main salji.. just bukak pintu veranda terus leh terjun golek2 atas salji.. hahaha.. giler hape nak golek2 atas salji.. sejukkkk..
 
Okeylah.. berita penuh aku apdet kemudian sbb villa ni ada wifi.. so maknanya aku masih boleh berhubung dgn korang.. okeylah.. nak tidooo.. penatttt.. serius penat..
 
Anak2 aku dgn encik suami dah lama terbongkang.. aku je yg gigih dok menaip kat luar ni.. aku nak tido dulu ye.. korang kat sana dah nak siang dah kann... kat sini baru kol 11 malam..
 
InsyaAllah aku sambung citer aku nanti.. cuma dah konfius nak citer yg mana satu sbb citer paris pun tak abis lagi.. kalau aku takyah citer langsung aci tak.. kihkihkih..
 
Tataa korang.. doakan kesihatan kami ye.. Alhamdulillah kami masih sihat walafiat..
 

21 comments:

me shuhada said...

salam ana.
hihi lps bc update cite ana terus hint2 en suami.. bestnya... ana dh g swiss pulak!

ibh_sue said...

Update cepat. Esok kompem tiga beradik sakan main sajli kat veranda kan. Snap picture hokey. Jann lupa ;)

dd dudu said...

nak baca lg, citelaa :)

mamawaiz said...

x aci lah kak...kena abiskan jugak cite paris tu!

byknya salji..boleh buat abc x?

Cnidaria said...

giler ahhhh... tah biler aku nak merasa Ana oi main salji2 bagai...huhuhu... ko citer la slow2..asal lambat janji citer. hehe

Allene said...

oh... salji....

MRS. K said...

bestnya...........

nor said...

pegi london ke lpas ni?tulis la dok. kat mana bleh jumpa

nor said...

pegi london ke lpas ni?tulis la dok. kat mana bleh jumpa

Eey said...

Owh! Pi Swiss plak, ingatkan 16 hari tu dok Paris plak.
Hukhukhuk.. bestnyer dpt coti2 panjang.

mieoney said...

seronoknya salji...*dream *dream hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah! bestnya Ana buka varanda dah ada salji... akak yg terlebih teruja nak main salji tu... :D

Sue said...

seronoknye.. untungnye budak2 tu kekecik da main salji.. nnti citer la sikit, pegi sana amik dgn travel agent ke camana...

munna said...

bestnya dpt golek2 kat atas salji tu....

Kasih Salina said...

ana, cantiknya gambar2 ni..suka tengok..setia menanti update dari ana..

Nur-nba said...

Wah dah ada dekat Switzerland pula.. Takpe Ana, kami sanggup tunggu Ana buat entri tu... Moga Ana dan anak2 sihat..

deeha said...

ana..dont skip entry Paris tauu
x aci laaa camni

Ana Suzana said...

Nak skip jugak boleh... kikiki

Ana Suzana said...

Nor..
Ana tak turun london.. =)

Ana Suzana said...

Sue..
Kami carik sendiri.. tak guna travel agency pun

mNa said...

Bestnya ana oii..dpt tgk gmbr pon jd la..nk pg memang x dpt lertt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...