NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, February 19, 2011

SaBtU PeGi SeKoLaH LaGi

Huwarghhhh.. konon2 arini nak membuta sampai tghari.. makanya tak kesampaian la gamaknya.. baibai bantal.. baibai selimut.. baibai tilam.. huhuhu..

Biasanya weekend kalo takde urusan apa2, kami mmg qada' tido puas2.. tak kisah le kalo skip bekfes sekalipun.. tido lg best.. yele.. sbb hari2 biasa dah sah2 tak cukup tido.. penat toksah cite le.. tu yg tak sabar2 tggu weekend tu...

Bkn aku je yg tak leh qada' tido, Ain dgn ica pun sama.. alololooo.. ciannyee.. takpe.. ahad masih ada.. hehe.. yg paling kesian ica le.. sbb dia hari2 kena paksa bgn.. pastu komfem melalak takmau mandi.. grrr..

Sbnrnya arini kat skul Ain ada program Parents and Teachers Sharing Day.. Aku pegi dgn ain dan ica je.. Apis biarlah dok umah dgn bapaknye.. So arini kuar umah awal sket dr biasa.. kol 9.50 pg kot cdg nak kuar..


Ooo.. teacher salah eja nama Ain ye.. hehehe

Genius Aulad mmg ada sediakan buku khas sbg perantara antara cikgu dgn mak bapak.. so.. apa2 info yg perlu kita tahu diorang akan selitkan kat buku tu.. kena check buku tu hari2..

Meh tgk apa yg ada dlm buku tu..





Takwim persekolahan.. so kita leh tau bila cuti sekolah.. ngeh ngeh ngeh.. cuti lak yg di ingatnye..


Ni la memo yg berkaitan utk program arini..

Ain punya program start kol 10.30 pg sampai 12 tghari.. sejam stgh je.. so apa lg yg aku terhegeh2 dpn laptop ni haaa..?? tido lee.. dah kol 1.15 pg dah ni..

Harap2 aku tak terbabas tido le.. pas Subuh aku tido balik.. hehe.. alaaa.. korang pun sama jugak kannn.. kekeke..

Selamat berhujung minggu semua..



8 comments:

RaJa NuRuL FaTiN said...

bila dapat takwim, 2 benda yg saya akan tengok. Salah satunya adalah cuti. nape ye kita suka tengok cuti? satu lagi saya tengok exam sebabnya nak plan untuk cuti...hahahaha...yg pentingnya saya akan tengok benda yg ada kaitan dgn cuti la....

farah fauzi said...

sekarang skolah dah makin advance kan..budak pun makin pandai and genius..

mannira said...

rupanya ain 5 years..samala dgn my son..tapi ain tecit....

mmg GA buat serentak ekk semua caw dia..my friend's daughter pun rini gak..same time..t dia..4 years

Ana Suzana said...

Fatin..
ahahhaha.. akak ni sejak ain dah sekolah je baru sibuk cari school holiday.. hahahha

Ana Suzana said...

Farah..
itulah.. budak2 makin bijak2 skrg ni.. zaman kita dulu tadika kemas aje.. tp ana tak masuk tadika pun.. terus masuk drjh 1.. tu yg tak genius tu.. kehkehkeh

Ana Suzana said...

Mannira..
ain bukan saje kecik malahan kurus sgt.. huhuhu.. kecik2 dah ngada2 malas nak mkn..

zailamohamad said...

a'a, zaila pon g jugak yg kat cawangan di kota kemuning tu, tapi agak kelam kabut r sedikit, parents datang ramai pastu ada yg jenis potong Q bila nak jumpa ngan teacher anak2..geram jek!!

Ana Suzana said...

Zaila..
haah.. betul tu.. memula masa ana sampai ingatkan diorang bg taklimat semua.. rupanya jumpa 1 by 1.. tp tak sebut nama, sape2 je dulu leh jumpa.. tu yg jd kes potong Q tu kalo tak tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...