NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, February 22, 2011

JuMpA DeNgaN SiLeNt ReaDeR BLoG

Tgh taip entry ni, aku berada di McD bandar sri damansara.. Kalo aku gi mcd maknanya aku dah abis idea la tu nak gi mana2 dah.. Lgpun masa dah tak lama dah pun.. Jap2 lg kang ain abis kelas dah..

Tghari tadi mcm biasalah pi dating dgn hubby kat restoren biasa.. Kami dok sembang2 pasal percutian.. Tetiba tgh aku nak pi ambik mknn, tetiba ada seseorg tegur aku.. " ni kak ana kann..?? "

Wahhh .. Rasa macam artis lak.. Kekeke.. Dlm hati dah dpt agak dah ni mesti silent reader blog ni.. Haaa.. Kannn betulll.. Terharu sungguh sbb ada yg kenal kita.. Tp syg tak dpt sembang lama2 sbb dia nak balik dah.. Pasni kalo jumpa lg leh kita bual lama2 sket ye Serry.. Hehe..

Mesti dia terkejut tgk pinggan aku yg penuh dgn nasik dan lauk2.. Isi pinggan mcm nak mkn utk 2 org.. Mcm pirana kannn.. Kekeke.. Hubby aku sendiri kalo tgk pinggan aku mesti dia akan sebut " makk aiiii.."... Cehhh.. Purak2 terkejut ye bang.. Mcm le tak tau yg bini abg ni kuat mkn orgnye.. Kekekeke

Entry pendek je ni sbb tgh monitor anak2 main kat playground mcd.. Ngeh ngeh ngeh..




6 comments:

PINATBATE said...

wow!ramai feminats...ekeke..

Ana Suzana said...

Kak pinat..
Jumpa tgh ana buruk lantak lak tu.. Jatuh saham ana.. Kekekke

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

hahaha...tak kisah la kak ana janji badan tak naik.. tu yg best dan menjadi impian sy selama ini... Sbb bleh ngap pe je yg nak...

Zur@ZaRi said...

waaa.... bangga la plak kan...
ader silent reader lagi tu...

banyak peminat nie=))

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

Yan said...

seronoknya jumpa kawan baru.

sLEEping BEauty said...

artis2 .. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...