NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, February 08, 2011

BoYs oVeR FLoWeRS

Sekarang ni mata aku rabak sbb layan drama ni pulak sampai kol 4 pg.. kalo ngaji kan bagus.. hehehe.. mood tgh bln mengambang la ni.. tu yg layan drama korea je kejenye.. kekekke


Cite ni mmg best ekk.. org lain lama dah layan cite ni kann.. aku je yg baru ada masa nak tgk.. tu pun kol 12 tgh malam baru leh layan time anak2 sume nak terlelap..


Ada byk episod kan cite ni.. aku baru episod 8.. huhuhu.. jauh lagi..


Aku suka watak sunbae.. tp dlm pada masa yg sama aku kesian dgn jun pyo..



Ni lah penyebab aku jarang apdet blog sejak 2 menjak ni.. hehehhe..






11 comments:

abeshazwani said...

kak ana, untuk layan citer korea dgn jayanya....boleh layari maaduu.com tp kalu dh tahu xperla. hehehehhe

am0i Ida said...

salam

Ana tengah kemaruk k-drama ek..ehe sy dulu penah alami situasi camni masa zaman winter sonata dulu..

BOF tu ana tau kan diadaptasi dari drama cina iaitu meteor garden...MG nie pun adaptasi asal dari jepun tp tak sure nama cite die..

sy pnh tgk dulu meteor garden..lg best dr BOF..cuma yerla bg sy bhs korea lg best dari cina :)

mujur tak layan sgt BOF nie kalo tak rumah tah kemana anak tah kemana hehe..sb tak reti nak benti kalo once dah tgk..

cik jijah said...

saya pun fanatik BOF!! best giler.. saya pernah tgk meteor garden.. tak tau kenapa rasa tak best..maybe sbb bahasa.. tapi BOF.. lagi best sbb heroin yg cute dan hero yang macho2.. sgt menyentuh perasaan BOF ni.. lagu2 pun best.. smpi saya dolod pulak soundtrack dia.. gila best..haihh.. dah tua ni.. perangai kalah anak remaja.. hehehe..

yatt said...

citer ni mmg best layan berpuluh kali pun tak jemu.... love goo jun pyo so much :-)..

"CT CoMeL" said...

obses sungguh saye dgn citer nie kak...dah 5 kali sy ulang2 tgk....lagi2 dgn watak jihu tu....

Ana Suzana said...

Shazwani..
thanks ye.. akak pun baru tau.. macehhhh

Ana Suzana said...

ida..
ana mmg suka cite meteor garden.. ^_^

Ana Suzana said...

cik jijah..
org lain dah lyn cite ni berkali2 ekk.. yg ana ni baru episod 12.. ekekke.. berdebar nak tggu ending

Ana Suzana said...

Yatt & CT comel..
kita pun nak tgk berulang kali la.. tu pun kalo ada masa.. lani pun dah sembab mata asyik tdo lewattt aje.. kikiki

Lovely us said...

salam ana.. saya pun br tgk citer ni.. rasa terus jiwangan2 sgt.. sggp tido smpi kol 6 pagi.. aduss mmg mata lekat tknk tgglkan laptop time layan.. mmg suka sgt jun pyo. org dh lama tgk..kita br tgk.. siap buat review tu.. tk tahan hihih

mama hani said...

tgk cita korea ni myebabkan kita menghargai cinta....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...