NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, February 02, 2011

PLaYFuL KiSS

Punca aku tido lewat mlm td.. muahahha.. aku ni bkn boleh termula layan drama mcm neh.. kang terus tak reti nak benti.. siyess aku jarang nak ngadap lappy lama2 utk lyn movie..

Tp ntah knp smlm boleh nak terbukak lak cite ni kat youtube.. best la pulak.. ekekkeke.. aku belum abis lagi layan drama ni.. baru sampai episod 6.6.. sbb aku start layan time nak tidokan anak2 je..





Comel sungguh diorang ni kan.. org korea ni kalo bercakap mcm ala2 nak menyembur je kan.. mulut tu mcm penuhh je dgn sesuatu.. lg2 yg kalau si Oh Ha Ni yg bercakap.. comel je.. kekkeke

Kang mlm kang nak sambung lg abiskan cite ni.. time siang mmg jangan harap le.. anak2 asyik la menyelit2 kat aku ha.. hehehe..

9 comments:

CahayaCintaIlahi said...

betol!! cite ni sgt besh dan comey hehe

Nur Ezzat said...

memang best! ezzat dah abis tgok..
tp still nak tgok lagik..HAHAHA!

sayangsayangibu said...

tolongg...jgn promot cite korean lagi..
takut akak jd berhantu dpn lppy... ;p

Princess ifa said...

wahh cik zana pun lyn jugak cer nie..hihiihhi sngt2 best2..kita suka sngt2..ihihih ^_^

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

cite ni memang besh... bila dh start tngk drama korea mula la tak leh perpisah dgn lappy...

Syima Emi said...

akak download sendiri ke drama ni? ke beli dvd?

Syima Emi said...

opsss... kat youtube..td baca x perasan perkattan youtube..ngeh ngeh

Salina said...

syoknya dapat tengok cite ni..nanti nak try tengok gak la..tu pun kalo ada masa..

Izyan Helmi said...

nak layan jugak la cter nih. tp kena settle kn keje2 yg pending dulu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...