NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, February 12, 2011

aLiSyA DaN HaFiZ

Saje aku nak letak muka budak 2 org ni.. masa aku taip entry ni aku ada kat kampung aku, sekinchan.. balik jenguk org tua mcm selalu..

Lani sambil melayan cerekarama kat tv3, aku curi2 masa apdet blog.. hehe.. aku skrg ni asal cuti je mesti malas nak berblogging.. nak rehat puas2..

Tambahan pulak aku baru je abis layan drama korea boys over flowers.. sedih gila tgk ending cite tu.. huhuhu... emosi sungguh aku tau..

Tp best la layan cite2 camtu, buat kita lebih menghargai cinta.. siyess touching cite tu.. nak gak ulang tgk kali kedua.. tp kang lg sembab mata aku.. tak cukup tido woo di buatnya.. berhantu sungguh kalo dah layan.. ish3x..

Alamakkkk.. dah lari tajuk la pulak.. kekekke.. okey2.. patah balik cite psl bebudak 2 org ni.. biasalah kan, pas hantar ain kat sekolah aku mesti bawak budak 2 org ni jalan2.. tp skrg ni aku byk gi giant je.. sbbnya kat giant tu ada tempat yg boleh buat anak2 aku seronok..

So aku pun layankan jelah.. lgpun best gak bawak diorang jenjalan nih.. walaupun byk karenah tp at least diorang seronok.. diorang seronok aku pun seronok..


Muka x sabar2 nak main dah..

Kat Giant kota damansara ni ada 2 tempat permainan utk budak2.. tempat yg pertama yg main guna token.. 1 token bersamaan rm1.. jenuh gak woo kalau nak main byk2 kali.. nipis wallet di buatnye.. huhuhu..

Tempat menan kedua lak sume free.. ada beberapa menan je yg kena guna duit.. tp byk yg free la kan.. yg ni main la sampai pengsan pun.. tp takdelah aku nak bg main sampai pengsan br nak benti.. gilo apoo.. kekeke


muka tensyen je sbb aku asyik suruh posing dulu sblm main.. hehehe..


Haa.. baru boleh mainnn..


Apis nak main mesin ni.. sume free.. xyah masuk duit syiling pun..





seronokkk je tgk diorang main..


Pastu belanja diorg main ni pulak.. 10 minit rm5.. main sorang 20 minit.. kopakkkk..



Ain tak prnh lg main kat sini.. dia kan sekolah.. camne nak main.. hihi

Main tu main jugak, tp tepat kol 3.30 ptg terus ajak kuar dr giant sbb nak standby ambik Ain kat sekolah..

Kalau kuar lambat2 kang jalan makin sesak lak.. sedangkan kuar dr giant kol 3.30 ptg pun dah sesak kat area kota damansara.. kalo kuar lambat2 lagi leee...


Masa nak kuar giant aku terpandang la 1 banner giant ni.. " Big Spender Contest" .. tetiba lak aku gelak.. kekeke.. saje buat2 tak paham maksud sebenar.. hehe.. ok dah.. bye2.. sok nak balik shah alam dah..

** entry saje2 je ni..



8 comments:

Hafriz Mohamad said...

big spender? adoyai...hik2. mmg klau bt2 x phm, akan trglak2... kreatif gk r giant anjur contest cmtu.
nt mmbuka mata smua pihak.. hehe

Yan said...

Big spender ye..hee... I loikee...

shima said...

Hahah..ari tu nmpk gak tu contest banner tu kat giant.mmg aku pun tergelak..

a'ah kat giant je ada menan yg free tu..x yah la sedekah syiling kat mesin tu.

farah fauzi said...

best jadi kanak2 leh main2..hehe

ct shah said...

smlm baru gi giant kd.eryn pon kalau nampak mainan free tu mmg tak nak balik dah.melalak2 bila kita nak bawak dia balik.malu omak ei..

"CT CoMeL" said...

kak....sy suke giler part jihu tu....sweet jer mukenyer....hehehehehe....

adarnadzmie said...

ala la ica tu cumill jer..

ieda said...

hahaah cumei jer ..
big spender ekekekke
x perlahh janji mereka happy kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...