NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, February 28, 2011

aLaHai aPiS.. KeKeKe

Tadi pas maghrib aku kelam kabut nak mandikan bebudak 3 org ni.. lmbt diorang mandi sbb aku sibuk masak nasik ayam utk diorang..

Tu jelah paling simple dan cpt pun.. takyah salad2 bagai.. sambal pun tak payah sbb bebudak ni je yg hadap.. bapak diorang lak ada dinner kat luar dgn staff2..

Pas mandikan diorang aku kelam kabut siapkan diorang pulak.. ain dgn apis aku suruh pakai baju sendiri.. ain takyah risau la... sbb dia mmg dah biasa pakai sendiri.. apis je yg masih terkial2.. kekeke


Aku just siapkan ica je.. pastu kelam kabut nak solat maghrib.. dah nak kol 8 dah masa ni..


Pas solat aku terus kuar lepak ruang tamu atas.. bebudak sume tgh layan kartun masa ni.. sekalinya baru aku perasan yg apis pakai baju tak betul lg.. kah kah kah...


Dia cuma berjaya masukkan sebelah tgn je rupanya..


mcm tak kisah je pun dgn keadaan dia mcm tu..


Bila aku tanya dia nape tak masukkan lg sebelah tgn tu..??

Apis pun jawab :

" Dede tak jumpa la parking utk tgn lg satu ni.. dede tak nampak parking lubang baju dia.. "

Parkingggg..?? kah kah kahhhh..

** dede tu nama timangan apis.. apis kadang2 bahasakan diri dia dede..



6 comments:

tricksrex said...

hahaha
terbaek la apis
parking ye pis
gud gud hahahaha

ieda said...

ekekekek lucu lah dikk
akak teringat nina masa kecik dulu .. dia pun x jumpe lenggan baju ekekek

shima said...

Salam ana..kalau dia x mengamuk takpe..anak ku..kalau tak dpt buat mula la dia ngamuk...nape ni..nape ni..sambil marah2 haha

ani said...

alalaaa..comelnye alasan dia.....hehehehe

umi aiz said...

kehkehkehekeh...mcm2 la apis ni....
baru pasan muka si apis n ica ade iras2 ek..yelah kate adk brdik...

puding roti said...

hihi. comei je..gaya pun manja je. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...