NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, February 23, 2011

HyBriD CaR : LeXuS CT 200h

Baru2 ni kami laki bini pi terjah showroom kete Lexus kat mutiara damansara.. tujuan utama saje nak tgk2 kete hybrid yg latest.. toyota prius dah tgk dah.. kali ni nak tgk Lexus punya lak..

Pas hantar ain gi skul aku pi ambik hubby kat opis dan terus menuju ke mutiara damansara.. lokasi berdekatan tesco mutiara damansara dan the curve..


Peneman setia..



Bersebelahan dgn ikea jugak..


Ok.. dah sampai dah.. takde org lain masa ni.. best best.. hehhe..


Ni nak menuju ke lift..


Nampak tak aku.. ahahha.. pantulan dr cermin lift..


Sbb ica tak pandai tlg snap gmbr aku, maka aku ambik le sendiri.. ngeh ngeh ngeh


dan lagi.. ahahhaha


Ini budak hepi je sbb kawasan dia luas utk diorang main lari2.. cehhh..


Nampak tak apis yg berlari tu.. suka tul bebudak ni main kejar2..


Kat sini ada 2 jenis kaler kete contoh hybrid.. yg hitam tu jenis yg standart.. yg kuning tu up sket..


Ni yg standart.. bezanya cuma takde gps je dlm tu.. apa lg ekk beza dia, dah tak berapa ingat dah.. ehehhe.. aku mana reti sgt psl2 kete ni..


Pandangan dr depan.. cantek kan..


Yg ni yg kami dok belek2..


Gagah betul nmpk kete ni..

Nmpk mewah walaupun kete hybrid.. tp mmg mewah la kan.. rege pun cecah rm200k.. pengsannn.. tapiiii minyak mmg jimat abissss.. sesuai sgt la kan sbb harga minyak pun mahal dah skrg ni.. huhu.. tp yg hitam td tu murah sket.. tak sampai rm200k pun yg hitam tu..


Hubby dok try2 dok dlm tu..


Bonet dia ok jugak.. tak la luas sgt tp nak masukkan beg besar sebijik dah kira ok dah..



Apis posing.. kebetulan baju pun kuning.. ahahha.. tp posing kat kete klcc aritu lg gempakkk.. hehe


Ni bahagian dlm dia.. sgt cantek.. siap ada gps lg tu..



gps



ica pun nak nyibuk gak..


keluasan kira okey la.. tak la luas sgt.. dan tak la sempit sgt..



belek bang jgn tak belek..

salesman sdg bg penerangan kat hubby..


Bebudak ni masih sibuk dok lari sana sini

Ohye.. kami tak booking pun.. just cuci2 mata je.. test drive pun tak lg sbb takde kete khas utk test drive masa tu.. ok.. tu je nak cite.. tataaa..



6 comments:

"CT CoMeL" said...

cumels yer kak ana nie....hihihihhi...kak jgn lupe lawat melawat bolg saye kak....hihihihih

Ena said...

kalo dulu ena ingat ena yg paling kecik.. rupanya ana pun sama.. mungkin ana lagi tinggi sbb ena memg kenit jek.. tapi berisi sudah skrg.. haiyooo!!

Ena said...

eh! tercepat plak tekan publish.. adeihh!!

cantik la kan kete tu..
angan2 je la nak miliki.. cuba pun lom tentu kami ni.. huhu..

✿etiey erywan✿ said...

memang cantik kete tu. yang prius tu pun not bad kan.. rega boleh tahan tapi minyak jimat terutama time jem kan..

Putri_Aizat said...

hehe...cantik gambar yg dlm lift tu...cantik gak kete ituw...

ieda said...

cantikkk .. sama cantik ngan rege dia .. kalau booking pun apa salahnya .. janji mampu :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...