NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, November 28, 2012

ULaNgTaHuN PeRKaHWiNaN Ke 8

Hari ni 28 Nov 2012 adalah ulangtahun perkahwinan kami yg ke 8..
 
Syukur Alhamdulillah kerana tak sangka dah 8 tahun kami menyulam cinta bersama dan di kurniakan 3 org cahaya mata.. ewahhhh ayattt.. hehehe..
 
Arini kami celebrate dgn dinner bersama2 je malam kang.. takde nak candle light dinner romantik2 bagai sbb angkut anak2 ni tentu kecoh sikit time makan.. kekeke..
 
 
Ucapan buat kekasih hati :
 
~ mekasih kerana sentiasa menyayangi diri ini.. mekasih kerana sentiasa ingin menjadi yg terbaik buat ayg dan family..  
 
~ di harap abang juga menerima segala kekurangan yg ada pada diri ini.. menerima ke"rendahan" diri ini.. hehehe..
 
~ mekasih jugak sbb selalu redha bila tetiap hari kena lepuk lengan dan badan tu dgn ayang.. tulahhh, sape suruh sebut2 nama artis pompuan walaupun tujuannya nak menyakat aje.. kan dah kena lepukk..
 
~ Semoga rumahtangga yg kita bina sentiasa di bawah rahmat Illahi, di berikan kebahagiaan, di murahkan rezeki oleh-Nya..
 
~ Kalau ayg majuk2 tu pandai2 la rajin pujuk ye.. jgn la ayg majuk dia pun nak majuk gak.. dah tu sape nak pujuk kita kang.. hehehe..
 
~ Hadiah mcm biasa la kot takde.. tapi malam kang kita luangkan masa bersama dgn anak2 mkn kat luar ye.. ayg taknak masak2 malam ni.. ayg belanja tapi abg la tolong bayarkan ye.. hehehe
 
 
Buat kawan2, doakan kebahagiaan kami ye.. Amin..



38 comments:

Allene said...

selamat ulangtahun... semoga kekal sehingga ke syurga... :D

JaSSNaNi said...

selamat ulang tahun perkahwinan yg ke-8.. semoga terus bahagia ye.. :) aminnn..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak ana, sheila doakan rumahtangga akak dan suami bahagia hingga ke syurga, amin :)

*bestnya , esok update entri romantik tau :)

syiekin said...

hepi aniversery kak ana..didoakn... semoga sntiasa sihat2 n aman bhgia keluarga k.ana smpai bila2 :)

Ana Suzana said...

mekasih pada kwn2 yg mendoakan..

syarqiah75 said...

selamat ulangtahun ana...sama tarikh kita yerkk (^_^) kju doakan ana sekeluarga bahagia hingga ke akhir hayat..di berkati Allah dunia dan akhirat ...

Liza Hashim said...

Happy anniversary ana and rizan..

Zareene Saifuddin said...

Happy 8th Anniversary Ana & Rizan... semoga kalian sentiasa dirahmati Allah dan kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. Amin...

Puteri Satu said...

alahai sweetnyer... akak doakan semoga kalian berkekalan hingga ke syurga insyaallah... :)

sudipVSsenduk said...

terserlah kebahagiaannya..

moga bahagia hingga ke syurga, Amin

mama_saly said...

salam k.ana...
happy anniversary yg ke 8... betulkn.. kejap jew terasa.:)

moga pkhwinan yg dibina bekekalan hgga kesyurga.... amin.

puan.mila said...

selamat ulangtahun kak ana..moga brkekalan bahagia dn jdoh brpnjgan..aamiinn...

MizzTina said...

selamat ulangtahun kak..semoga berkekalan n berbahagia hingga ke syurga..

ibh_sue said...
This comment has been removed by the author.
ibh_sue said...

Happy anniversary Ana. Sama la dgn akk. Akk disember ni cukup 8 thn juga.
Semoga perkahwinan ana sentiasa dirahmati Allah dan diberikan kebahagian dunia dan akhirat.

Konot said...

salam ana..

happy anniversary ye.. i doakan moga your marriage kekal dunia akhirat.

moga bertambah bahagia!

Mira Adzlia said...

hepi eniberseri kak...smuge bhgia hingga ke syurga :)

Nana said...

so sweet~~
Happy anniversary

mamawaiz said...

tahniah..semoga bahgia hingga akhir hayat

zailamohamad said...

happy anniversary Ana..moga bahagia selalu hingga ke syurga

shahirahkhairudin said...

happy anniversarry kak. semoga bahagia sampai ke akhir hayat, insyaAllah sampai ke syurga.

munna said...

tahniah... happy anniversary ... semoga berbahagia selamanya

auwcak said...

happy anniversary kak ana...moga sentiasa ceria dan bahagia

ct lakiah said...

Happy 8th Anniversary kak Ana & Husband... hope bahagia hingga akhir hayat...

nome said...

semoga berbahagia hendaknya di dunia dah di akhirat bersama anak2 terchenta...

JUJUE AHMAD said...

~ SeLaMaT UlaNg tAhun ~ buat kak Ana sekeluarga.. semoga berbahagia hingga akhir hayat.. Amin..

Nida Mohd said...

happy anniversary..moga berbahagia ke akhir hayat bersama suami dan anak2 yang comel..

sis shuhada said...

Happy Anniversary Ana n suami. Cantiknya tulisan hubby.. hihi

Nazayiena said...

Slmt ulangthn ke 8 buat ana dan suami...semoga berbahagia selalu.

YanaUjang said...

happy anniversary to both of u..no 8 tu no. favvy sy..hihi~ semoga kebahagiaan akak berkekalan hingga jannah..amin~

eizra_one said...

:-) amin.....
so manis...... ;-)

HUZAIFA said...

selamat ulangtahun ke-8 buat ana n hubby, selamat panjang umur dan sentiasa dirahmatiNya.... amin

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

hepi anniversary kak....semoga hubungan yang dibina ditambah lagi anggota keluarga sehingga jannah....

Syue Mustafa said...

Happy anniversary. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

Nur-nba said...

Happy Anniversary Ana.. So sweet ucapan dari Ana tu..

Semoga Ana dan suami akan beroleh kebahagiaan hingga ke syurga..

cik neto said...

kehkeh.. sweetnyerr!

julie hussin said...

sweet ayat....happy aniberseri...moga bahagia sokmo :)

Ana Suzana said...

♥♥♥ mekasih kawan2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...