NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, November 17, 2012

SaLaM HaRi SabtU


Ha korangg.. cuti2 ni korang gi mana je..?.. kitorang pi jenguk org tua kat kampung.. rindu nak balik kmpg.. 

Pakaian memang dah packing siap2 malam tadi.. semangattt.. kikiki

Apa2 hal sblm balik kmpg sempat lagi main masak2..

Malas nak masak nasi dgn lauk pauk.. so berwestern la kitaa.. hehehe..

Dalam masa sejam je aku berjaya siapkan 2 jenis western dan 1 nasi goreng utk anak2 aku..


Ni hasilnya..


Beef steak black pepper.. ada salad, kentang, tomato cherry dan sosej


Ni lak salmon steak dgn sos lemon..

Tengah aku taip entry ni kami masih kat shah alam lg.. 

Okeylah korang.. selamat berhujung minggu bersama insan tersayang.. tataaa..


Apis demam.. 






6 comments:

mazura syafira said...

blogwalking here. letak lah shout box so kalau siapa menjenguk boleh tinggalkan comment :)

IdaShazana said...

buat salmon jugak... utk makan petang. simpan 3 keping salmon utk breakpes

Cik Mikko said...

waaah, jeles ah org masak sedap2 ni.. huhu.. western fod lak tu

ida syarida said...

nampak sangat-sangat sedap....

syalinda johari said...

siannya apis demam, moga dapat makan makanan maknyer masak yang sedap2 tu, cepat sembuh yer apis..

aizamia3 said...

moga apis cepat sembuh hendakNYA..

psstt: menu tu memikat hati.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...