NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, November 22, 2012

KeK HaRi JaDi aPiS

Sangat2 tak sangka tau arini teacher apis bg kek utk hari jadi apis.. hari jadi apis 27hb ni tapi di sebabkan cuti sekolah dah bermula masa tu makanya terpaksalah teacher dia bg awal..
 
Tu pun setelah si apis ni dok request mintak belikan kek kat teacher dia.. hari2 lak tu dok sebut perkara yg sama.. kikiki.. anak sapooo la tu..
 
Apapun mekasihhh sgt2 buat teacher.. yelahkan, katanya nak bg kek tu sabtu ni masa report card day..
 
Tapi tak sangka lak dpt arini.. tergezut maknya.. hehehe.. ** padahalll suka sbb leh join melantak sama.. kahkahkah.. tak malu sungguh..
 
 
Ni la kek hari jadi tu.. cumels sungguh kannn...
 
Sayang betul tulisan kat cokelat tu dah patah.. maybe sbb suhu panas kot dlm bonet kete gara2 aku pi singgah shopping barang jap kat supermarket... huhuhu..
 
 
Amboi teacherrr, mentang2 tau maknye suka stoberi.. hehehe.. ehhh jap, ni sape yg lelebih lak sambut hari jadi ni.. kuikuikui.. terover lak.. hahaha
 
 
Apis posing dgn kek dia sambil suap nasi..
 
 
Apis tak kasi potong dulu sbb nak tunggu abah dia balik katanya.. cettt.. anak bapak sungguh..
 
 
Yang berdiri kat kanan hujung tu la teacher kesayangan apis..
 
Dia la teacher yg selalu melayan karenah apis yg manja.. yg kuat nanges.. yg kuat majuk.. yg kuat berdokong.. yg byk alasan tiap kali kena buat keje sekolah.. yg selalu sebut tangan dia lemah kalau tulis banyak sangat.. kahhhhh...
 
Harap pasni teacher tak lupakan apis ye.. mesti teacher selalu skodeng belog ni kan utk tau perkembangan apis.. hehehe.. alalaaa taknak ngaku la tu.. kihkihkih..
 
 
Sebenarnya hari ni hampir hampirrrr putus asa nak ke sekolah gara2 jalan sesak teruk.. kuar umah kol 12.25 tengahari.. tapi sesak giler highway gara2 ada kemalangan motosikal katanya..
 
Tapi aku nekad jelah teruskan jugak ke sekolah walaupun dah lewat giler.. setelah menempuh jammed yg panjang akhirnya sampai jugak kat sekolah kol 2.30 ptg.. lewat sejam.. hahaha..
 
Mujur dtg gak sekolah, kalo tak mesti kek tu tak dapat kannn.. hehehe.. lagi sekali nak ucapkan
 
" TERIMA KASIH TEACHER ANIZA.."



6 comments:

GreenSejukhati said...

wwauu ! untung laaa..btw , hepi befday..comey anak2 sis nie

sis shuhada said...

Bestnye dpt kekkk. Epi bestday Apis!

jaakechik said...

selamat hari jadi buat apis! pasni jgn lupa calim kek ngn mak pulak yer...hehehehe

The ShomeL TwinZ said...

selamat hari jadi apis :)

ZarinAziz said...

Wahh!! apis dpt kek besday in advance la..auntie nak sikit bole tak??

Allene said...

happy besday apis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...