NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, November 28, 2012

aNaK2 KeSaYaNgaN KaMi

Petang ni aktiviti aku agak penuh gak.. entah sempat ke tak pegi dinner anniversary malam ni.. aku sibuk pastu encik suami pun sibuk gak..
 
Harap2 jadi la pegi makan2.. tak kisah le kat mana pun even kat kedai mamak sekali pun aku tak kisah.. tengok la camne malam ni kan..
 
Yang penting aku settlekan dulu urusan aku utk arini.. arini nak pegi survey sekolah utk apis dan ica.. lokasi dah tau cuma kena pandai agih masa la sbb pastu aku masih ada urusan lain nak di buat..
 
Camtulah tugasan aku hari2.. surirumah yg jarang dok umah di siang hari walaupun waktu cuti sekolah.. hehehe..
 
 
Ica dah bersiap2 nak ikut pegi tengok sekolah dia..
 
Harap2 dia suka la kan.. cadang nak sekolahkan dia jugak dari dia takde wat apa2 kat umah.. cuma masalahnya dia ni satu je, tido suka sgt lambat2 pastu bangun lewat lak tu.. kol 11 kang baru sibuk bgn nak celik mata.. kikiki
 
 
ica budak manja dan comel.. =)
 
 
Anak2 ku yg sentiasa di sisi aku ke mana saje aku pegi even dalam tandas sekali pun kena ikut gak.. bersumbat le kami 4 beranak dlm satu tandas.. kahkahkah..
 
Tu kalo gi tandas shopping mall la kan.. kalo tandas kat dlm umah pun ko nak nyibuk ikut jugak memang ada yg nak kena babap ni..
 
 
Suka tengok diorang.. hepiii memanjang..
 
 
Mak dgn abah sayang sgt2 dgn kamu semua..
 
Pesanan mak buat korang bertiga, sila kawal diri memasing ye utk anniversary kami malam ni.. tolong jgn buat peel yg mencabar kesabaran kami ye anak2..
 
Ain, sila kurangkan sikit peel yg suka menyakat adik2 kamu sampai nanges.. Apis, sila jgn cepat nak menangess aje bila kena marah dgn ain dan ica..
 
Utk ica lak, sila jgn memilih sangat makanan tu ini.. sila mencekik apa yg kami mencekik malam ni.. pastu jgn nak moody dan merengek2 je.. kasi can la kat mak dgn abah nak makan sambil kenyit2 mata.. ekekeke..
 
Dah tu aje.. tataaaa..


14 comments:

amelia shafer said...

Meh dok ngan aunty meh.. kita kasi can kat mak & abah.. bulan depan mak kamu muntah pulops..

wan habibah said...

kak anak.. cite skit dalam tandas berempat mcm mana? tak terimagine.. anak2 tak nampak ke?

Mummy Akmar said...

CUTENYA TIGA-TIGA2 NI..YANG PALING CUTE SIKECIL BERTUDUNG TU

❤Kamsiah❤ said...

semuanya cute mute...semoga mereka menjadi anak2 yg soleh dan solehah

Puteri Satu said...

wekekek gelak2 akak baca entry ni... ica dah 4 tahun ke Na?

Allene said...

mak abah nak makan sambil kenyet2 mata... wakakaka... lawak la kak ana ni...:))

Nida Mohd said...

sweetnya ica pakai tudung..mlm nnt jgn notti2..kasi can kat mak ngan abah makan2 n happy2..hehehe

sis shuhada said...

Suka bc n tgk gelagat diorg ber3. Sbb sy pun ada 3 ank juge. N sama la si abg kuat nanges n majuk dgn kakak n adik. Semoga diorang spt behave utk mak ngan abah malam ni!

Eey said...

Owh Ana...
Nanti update tentang skolah Apis & Ica ya. Eey pun tengah cari2 skolah utk anak2. Tak tau nk pilih yg mana, huhuhuuu...

ZarinAziz said...

Hepi Anniversary Ana & Hb..moga ikatan ini kekal hingga syurga..

Chinta Safia said...

sgt comei ica pakai tudung..Happy Anniversary Kak Ana & HB..Semoga berbahagia selalu.

Salina said...

gambar backgroud yg sama dengan gambar header..hehe..comel je anak² akak..Happy Anniversary :)

Ana Suzana said...

mekasih kawan2 semua..

Nur-nba said...

Comelnya anak2 Ana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...