NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, November 23, 2012

SaLaM JuMaaT

Selamat pagi korang.. dah bekfes ke.. kat sini dah bekfes.. menu arini nasi lemak dgn pancake je.. anak2 suka betul makan nasi lemak.. agaknya sbb aku jarang buat kot.. hehehe
 
Arini last day anak2 aku kat genius aulad.. sob sob sob.. tapi sok kena pegi lagi sbb ambik report card.. pastu dah takde dah nak pi sana kecuali kalau nak ngacau teacher2 kat situ.. hehehe..
 
Okeylah.. entry pendek je pagi ni.. mood masih lemau sbb ngantuk.. gara2 masak lauk kol 2-3 pagi tadi la ni.. sebelum berpisah, nah tatapan buat korang.. gmbr nasi lemak malas nak snap.. hehe..
 
 
Pancake + stoberi + blueberry + butter + syrap pancake =  mencekik..!!
 
 
Selamat menjamu selera ye korang..



8 comments:

zoora qushairi said...

sedapnya...takpe la.kita jamu mata dulu ..nyumnyumnyumm

AKITAH the story said...

sis,pancake syrup ni manis sgt x...(sori,x pernah cuba..)..

AKITAH the story said...
This comment has been removed by the author.
Liza Hashim said...

Eh, next year apis x blajar kt genius aulad lg ke?

sis shuhada said...

Yummy nmpk pancake tu. Lg yummy ada stoberi n blueberi kn.

sis shuhada said...

Yummy nmpk pancake tu. Lg yummy ada stoberi n blueberi kn.

sis shuhada said...

Yummy nmpk pancake tu. Lg yummy ada stoberi n blueberi kn.

Yati Omar said...

akak pun ada beli syrup pancake tu. anak suka pancake...ari2 nak beli McD punye mana tahap. bankrup kang...
hehee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...