NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, November 28, 2012

HaDiaH aNNiVeRSaRy

Tadi masa sibuk membeli brg2 kat pasaraya, tetiba dapat call dari kawan.. kawan lama.. beliau ni dulu keje kat berjaya hotel redang..
 
Dialah yg arrange segala penginapan kami kat redang dan tolong encik suami buat surprise sempena anniversary kami yg tahun lepas..
 
Skrg beliau tak keje situ dah.. tapi kami still berhubung sampai sekarang.. kiranya persahabatan tak terputus begitu saje..
 
Dan hari ni tetiba beliau call nak jumpa aku sebab dah lama sgt dia nak bg barang tu kat kitorang.. last2 dapat gak jumpa arini..
 
Kebetulan lak dia kasi barang tu tepat pada hari anniversary kitorang.. so di anggap mcm hadiah la tu kan.. kehkehkehkeh..
 
 
Ni ha barangnya.. cer balut dgn kertas hadiah ke kan lagi cunn.. ecewahhh.. org dah bg byk songeh lak kan.. kihkihkih..
 
Apekah dalamnya.. jeng jeng jengggggg..
 
v
 
v
 
v
 
v
 
v
 
v
 
v
 
v
 
v
 
Pekasammmm... Alolooooo sedapnyeee.. terbaik punya hadiah..
 
Ni kalo tak jadi mkn2 kat luar mlm ni aku goreng je kang ikan pekasam ni kang.. pastu hidang pekasam dgn stoberi.. pasang lilin kat tgh2 meja ala2 candle light dinner..
 
Wahhahaha.. takdenye aku nak buat gitu.. adoiyaiiii kat mana nak mkn malam nii.. nak pi kl malasss.. mesti jammed hujan2 gini..
 
Nak pi restoren chef zubir kat laman seri tu fully booked la pulak malam ni sbb ada function.. biasanya takdelah sampai camtu.. sabotaj betul la.. yg diorang wat function mlm2 anniversary aku ni apesal laa.. cissss..
 
Takpelah.. kita tunggu dan lihat jelah.. ntah2 masak megi goreng je kot sambil layan Masterchef kat tv.. kahkahkah.. ** nangesss...



2 comments:

Sue said...

sedapnye pekasam.... btw, happy anniversary!

Norliza Ismail said...

Takpelah Ana, celebrate kat rumah sambil makan nasi panas ngan ikan pekasam goreng je. Jangan lupa masak asam rebus kacang panjang sekali. Sedap....

http://IzaIsmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...