NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, November 02, 2012

MeNaNg LaGi.. ALhaMduLiLLaH


Pagi tadi masa dok ralit baca suratkhabar harian metro, tetiba terpandang kat satu bahagian senarai pemenang peraduan Syahirah..

Tup2 tengok ehhhhhh ada nama aku laa.. dapat hadiah nombor 2 pun dah kira bahagia dah.. hehhehe.. syukurrr..

Peraduan ni aku join masa raya puasa tu hari.. pas hantar peraduan terus lupa dah bila keputusan akan di umumkan..

Tau2 je dah di umumkan menang.. utk pengetahuan korang, segala mak nenek borang peraduan biasanya aku kutip kat pasaraya, kedai runcit, 7eleven dan lain2 tempat lg laa..

Bak kata org kalau nak seribu daya, kalau taknak jgn byk songeh.. hehehe..

Aku lebih suka join peraduan yg kena buat slogan.. sbb peraduan slogan lebih mencabar..

Rahsia camne leh menang itu biarlah rahsia.. kihkihkih.. rezeki semua Allah yg tentukan.. yg penting kena kuarkan sedikit modal la..

Sebagai contoh peraduan syahirah ni, tak semestinya kalau kita tak guna produk ni kita tak leh join.. so kenalah kuarkan modal utk beli produk ni sbg bukti pembelian kann..

Masuk peraduan adalah sekadar hobi.. tp hobi yg mendatangkan hasil apa salahnya kann.. kann..

So korang pun try la join mana2 peraduan.. mana tau rezeki akan menyebelahi korang pulak..




19 comments:

Allene said...

tahniah kak ana... wlaupun sibuk memasak dan jaga anak, sempat lagi terjah peraduan yek...

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..

TAHNIAHHHHH.. no 2 pun lumayan apa...
tahniahhhhhh lagiiiii.. :)

I want to lose weight said...

Kawan seouou akak ni.. gila contest gak..
Dan modal yg dia keluarkan bukan calang2.. makan puluh ribu :)

Yang untungnya.. akak laa..
Sebab barang2 tu dia akan jual balik dengan harga yang murah..

Awal tahun ni, dia sertai contest susu s26.. pastu dia jual balik dengan harga separuh.. Lega laa stok susu Hasya smpi abih 2013 :)

Baru-baru ni kitchen towel scott.. dia jual balik rm6 untuk sepek 6 gulung tu..

Untuk s26 tu.. dia menang Alza sebijik.. mmg berbaloi-baloi :)

MAY said...

bestnye..tahniah...selalunye sy mls join..sbb dlm ati pk mesti rmi join..hehe

tia sayangdia said...

rezeki , rezeki :D

~farah~ said...

k.ana mmg rajin, sbb tu murah rejeki :) tahniah :)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

tahniah... murah rezeki awak...

myda_ahmad said...

betul tuuu,nak seribu daya....apa2 pun tahniah utk ana...

shafa said...

Bestnyer asyik menang jer....nk cube jgk lah...

meazrynn said...

wah..bestnye..murah betol rezeki akak kn...

puan.mila said...

ala kalau perduan pkai slogan mmg failed..xkreatif nk cipta slogan..heheh

rohayu osman said...

tahniah !

zailamohamad said...

tahniah Ana..aku rasa pon nanti nak cuba nasib masuk peraduan macam k..yerlah kita sebagai surirumah sepenuh masa ni eloklah masuk peraduan selalu, kot-kotlah menang mesti en suami makin sayang kan (sebab badan bertuah) HAHAHA

♥fatenn meera♥ said...

kena join macam kak ana lah nih..dapat duit dah untung..heee..kalau dapat bende lain lagi lah..

shera haifa said...

wahh tahniah.:)

::EIDA:: said...

ida paling menyampah kalau masuk peraduan kene ada slogan bagai... mencikkkkkk.. bagi lah tips kak.. hihihi

mamawaiz said...

tahniah...mmg bertuah

Nur-nba said...

Tahniah Kak Ana.. Memang bertuah..

shah said...

tolong kasik contoh slogan tu macammana.dari dulu kalau masuk yg bab slogan ni memang fail.tak tau mana silap...slogan ni apa sebenarnya..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...