NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, April 07, 2011

SeSi BeLaJaR

Ni yg anak2 aku buat skrg .. pas isyak td ajar ngaji jap.. pastu start le bukak beg sekolah ain.. check2 dlm beg tu kot2 ada mesej dr teacher ain.. mmg selalu kena check sbb kalau ada apa2 maklumat yg aku perlu tau, teacher dia akan letak dlm buku khas tu je..

Pastu aku suruh ain baca buku2 yg dia dah belajar.. Alhamdulillah.. makin lama makin bagus perkembangan ain.. Sbg mak, dah tentu kita sgt2 teruja bila anak2 kita dah reti membaca.. ^_^

Abis je sesi ulangkaji aku bg anak2 aku wat apa2 je yg diorang suka.. kali ni diorang nak main kaler2 gambar lak.. So aku bg la sorang selai..


Ain tunjuk bakat dlm mewarna.. hehehehe..


Ica lak tunjuk bakat dalam menconteng.. aku kena awasi sket dia ni, takut dia conteng karpet lak.. bkn leh percaya sgt dia ni.. kang abis karpet dgn sofa di kalernye.. ish3x..


Apis lak warna kejap2 je.. pastu dia kata taknak main kaler2, yg ni menan pompuan je katanya.. dia nak main kete je.. kah kah kah.. byk cekadak sungguh..!!


Ica pun kejap je mewarna.. pastu bz memenuhkan mulut dia dgn biskut famous amos.. mulut dia ni mmg sokmo mengunyahhhh je..


Ngap ngap ngap sambil tgk tv..


Taraaaa.. ni dia hasil kerja tangan ain.. ekekekke


" Tiana is as pretty as a princess " pretty la sangattt kalo cenggitu rupanya.. kekekeke..


Budak yg arini byk beno nangesnye.. asyik bergaduh dgn ica je kejenye.. adoiyaiii..


Si pemakan tegar mcm mak dia.. tapi tak besar2 gak badan dia nih.. rambut pun tak lebat2 gak.. entah bilalah boleh tocang rambut dia ni.. kah kah kahhh..


Kakak ain yg kadang2 garang dgn apis.. tp baik dgn ica.. cehhh, suka2 buat kroni sendiri ye..

Oklah, nak sambung layan karenah bebudak ni.. pastu kang nak gosok baju lak.. pastu nak paksa bebudak ni tido lak.. selagi tak paksa tido asyiklah dok mainnn je.. sabarr sabarrrr..



19 comments:

Yan said...

apa2 sahaja perkembangan anak2 ni mmg menarik minat kita. nak tgk je. kan.

*Ms Serry*Fatieha said...

wah comelnye ica...mulut penuh dgn makanan...

"CT CoMeL" said...

kak...cu elsla gambo ain tu kak...gaye rambut ala2 terbang2 tue...kim salam kak....hehehehe

tricksrex said...

haha cayalah ica!

haha maen kaler2 maenan dak ppuan ye kak...apis apiss

My Aisy said...

ica...aunty nak sikit famous amos tuh...adoai..kecur jek tengok ica makan...

My Aisy said...

ica...aunty nak sikit famous amos tuh...adoai..kecur jek tengok ica makan...

My Aisy said...

ica...aunty nak sikit famous amos tuh...adoai..kecur jek tengok ica makan...

My Aisy said...

ica...aunty nak sikit famous amos tuh...adoai..kecur jek tengok ica makan...

My Aisy said...

ica...aunty nak sikit famous amos tuh...adoai..kecur jek tengok ica makan...

My Aisy said...

ica...aunty nak sikit famous amos tuh...adoai..kecur jek tengok ica makan...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ok la tu kaler camtu. tu pon kira bersih la tu..if anak buah sy abis dia kaler sampai keluor2 gambor

akiratoriza said...

comey betui tania tu...

Ana Suzana said...

Kak yan..
betul tu.. dr tak tau apa2 dia dah leh membaca sket2..

Ana Suzana said...

Serry..
itu trademark dia.. kekekkeke

Ana Suzana said...

CT..
suka ekk gaya mcm tu.. padahal tu serabai namanya.. kehkehkeh

Ana Suzana said...

trex..
biasalahkan si apis tu.. dia takde geng lelaki sebaya dia.. hehhe

Ana Suzana said...

MY aisy..
kecur sampai berkali2 taip ye.. kekekke

Ana Suzana said...

Rose..
dia lom pandai nak pilih kaler sesuai lg tu.. kikiki



akiratoriza..
comel kan tania tu.. ekekkekeke

nida husna said...

muka princess dah jadi warna biru,,hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...