NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, April 10, 2011

My BoDyGuaRd

Kat umah aku skrg ni ramai tetamu.. td pas maghrib abg2 aku dtg.. adik2 lelaki aku pun dtg.. tu tak termasuk lg anak2 buah aku yg pompuan yg 2 org tu.. mmg tak sunyi la sbb ramai yg rajin melayan anak2 aku..

Yelahkan, abah diorang kan sok baru balik.. tu yg diorang tumpang bermanja dgn pakcik2 diorang ni..


Ni adik2 lelaki aku.. yg tgh main hp tu yg paling bongsu.. bakal chef tu.. hehehe.. yg sblh dia tu bakal nurse.. mggu dpn dia praktikal kat hospital kajang..


Yg ni le abg2 aku.. ada 3 org kat situ.. yg sorang tu tak brp nampak sbb baring kat bantal oren tu ha.. sibuk main sms dgn tunang kot.. kekekke..

Yg sorang sibuk layan tv.. yg sorang lg sibuk main tenet.. sume bujang lg tu.. ngeh ngeh ngeh.. abis la aku kalau diorang tgk muka diorang kuar kat blog ni kang.. sbbnya tgh aku taip entry ni diorang mmg ada kat sini.. aktiviti diorang masa ni masih sama mcm dlm gmbr tu.. kekekke


Ain sibuk le menulis.. suka menulis dia nih..




Tukang layan ica.. ni la nurse td.. hehehe


Ain sibuk nak enterframe.. nak tunjuk apa yg dia dah tulis..


Pandai kakak.. ^__^

Okey.. nak sambung lepak2 ngan diorang ni.. nyembang2.. anak2 aku lak sakan bermain.. lari sana sini, jerit kuat2.. ish3x.. padahal dah lewat mlm dah ni.. sib baik sok tak sekolah..


8 comments:

tricksrex said...

single?
esok datang minang,tunggu eh


hahaha (gelak kuat2 jap)

Fasilitator said...

Eheh Ana, tu 2 org bkn bodyguard lah..syarat anggota bdn pn ntah2 tak lepas (hehe ana jgn marah yer, dorg marah xper)..sbb yg sorang layak kejenye kulinari gitu, sorang lg hal-ehwal sakit demam..kekeke

Yan said...

rumah akak sama cam rumah anan. sentiasa ada org. especially adik beradik..

yana halim said...

seronoknya ramai adik-beradik...pastu duduk dekat2 senang lepak sama2. Akak dok jauh dgn adik beradik. Susah nak jumpa...huhu.

Seri Embun Homestay said...
This comment has been removed by the author.
aQueen said...

weh trex..tak malu ek? sejak bila ibu ajar ko jadik perigi carik timba ni?.malukan ibu jerk..( psst.. ibu booking yg tgh main tenet tu ek..)..ngeh..ngeh..ngehh...

Kamariah Awang said...

Ramainya yang masih bujang. Kat sini ada dua dara tau!

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

sama mcm umah kita..bukan umah tp ramai adik beradik dtg..hjg mgu umah kita pun jadi tempat singgah lepak adik n kakak ayenz..ngee..
masa kawen hari tu lg la syokk..anak buah dua org kecik2 dtg..7 beradik ada sekali di rumah kecik tu..rasa sonok sgt..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...