NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, April 28, 2011

PeNdaFtaRaN DaRjaH 1

Ahahahha.. aku mmg suka buat keje last minit.. sok hari terakhir pendaftaran tp arini baru aku bz nak uruskan sume dokumen yg diorang nak.. huhuhu..

Dari bln 3 aritu lg dah nak buat.. tp asyik dok kata nanti nantiii je.. tu yg tertangguh sampai skrg tu.. korang dah settle ke uruskan pendaftaran sekolah anak2 ekk..?? ni khas utk anak2 yg lahir thn 2005 dgn 2006 je tau..


Memula isi borang online dulu.. isi ikut arahan yg dah di bgtau tu ye..


Pas siap isi sila print form tersebut..




Yeayyyy.. dah siap print dah..


Pastu kena siapkan segala dokumen yg perlu di bawak lak mcm bil2 utiliti, salinan ic mak bapak, salinan sijil kawen, surat beranak dan segala yg berkaitan..

Semua dah siap sedia dah.. yg tinggal hanya nak serahkan form ni ke sekolah je lg.. bila nak pergi ntah.. sok la kot.. selagi tak settle selagi tulah tak senang duduk.. tu bahasa kiasan je tu tau.. aku senang je duduk masa ni.. kalo sembelit je tak senang duduk.. ekekkeke..





6 comments:

misya said...

haha,sama la kita,sya baru daftar kemarin jer,kan tarikh tutup 30hb april,mmg best kalut2 last minute.

Ameris & Son said...

ooo... utk ain yer. thn depan dh darjah 1.hmm dh besar anak dara ana.

Shibam Jelita said...

buat kerja last minit memang best, terkejar-kejar lagi best kan kan kan

sweet stalker said...

sekarang semua benda online.. huu

I want to lose weight said...

lambat plak s'gor KL ek.. perak kena setel sebelum abih mac..

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

nasib baik baca entry ana...kalau tak mmg haru....dah lama bertangguh...huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...