NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, April 16, 2011

KiTaRo @ GeNtiNg HiGhLaND

Hari ni kami mood holiday.. lokasi pilihan dekat2 je.. pi genting highland.. plan nak ke sini ni hubby dah rancang sblm gi tour europe tu lg.. ekekeke.. awal sungguh..


** kredit kat google image


Sbb utama ialah hubby aku nak tgk mamat ni aka Kitaro..

Hubby aku mmg minat sungguh dgn muzik Kitaro ni.. kalo naik kete dgn dia mmg almost muzik ni la yg dia pasang.. kalo psg lak tu jenis yg reti slow2.. psg volume kuat2..

Sampaikan kengkadang kami nyembang dlm kete kena jerit2 tinggikan suara.. dah mcm org bergaduh lak gayanya.. kah kah kah..korang minat tak dgn kitaro..??


Dah tua dah dia.. rasanya ni kali kelima dia buat konsert kat Malaysia..


Dan ni lah pestaim hubby aku pi tgk konsert dia..

Konsert dia kat dlm Arena of Star.. dan masa konsert ni nanti hanya hubby aku dgn kawan dia je yg masuk dlm dewan tu..

Aku..?? hubby suruh aku bawak anak2 main kat indoor theme park tu je.. huhhh.. tak aci sungguh.. aku rasa mau pengsan kang layan bebudak ni main kat indoor tu.. pengsan layan karenah dah satu hal..

Yg buat aku pening kang ialah si apis tu.. dia ni tak byk menan yg dia nak main.. dia lebih suka menghabiskan masa dia dok dlm stroller sbb dia ni kurang berani nak try main itu ini..

Sedangkan naik kuda yg pusing2 tu pun melalak.. yg dia berani hanyalah menan2 mesin yg masukkan duit syiling tu je.. kekekeke.. ica dgn ain terlebih berani lak..

Yang jd masalahnya nanti kang camne aku nak handle ain dgn ica kalo diorang tgh main sdgkan apis lak nak kena ada yg temankan dia kat stroller..

Adoiyaiiii.. nak angkut dlm dewan tgk konsert mmg tak boleh laa.. apis ni dgr speaker kuat dlm wayang ( bawak masa umur dia blm setahun.. hehe ) pun dia boleh bantai melalak, ini kan pulak konsert yg sahih2 kuat bunyi muziknya..

So tgk jelah apa yg berlaku mlm ni.. moga semuanya dpt di kawal.. takde assistant yg boleh bantu aku.. nak ajak adik2 aku pd asalnya, tp bilik kat mana2 hotel sume dah fully booked.. takkan nak ajak tido sebilik kitorang lak kan.. ekekeke..

Okeylah.. nak kemas2 apa2 patut.. pg ni kang nak bertolaknya sbb hubby nak jumpa kawan dia jap.. tataaa.. slmt berhujung minggu ye koranggg..




6 comments:

farah fauzi said...

wow..bestnye ..suka jugak muzik dia..

H.U.S.M.Y.N.A said...

suka jugak dgn kitaro ni....sesuai jadi latar dalam persembahan kat sekolah...mendayu2 ja....

Hafizah Mohamad said...

xceli kak fiza x kenai pun sapa kitaro ni...almaklumlah x minat muzik...tapi Genting tu kak fiza kenai la...ha ha ha...peace no war...

azean said...

ana...bestnye ..akak pon pminat no.1 kitaro...hari2 akak gi Janda baik mesti nmpak billboard konsert kitaro....smlam bru prasan yg arini konsertnye... xdan nk sruh asben akak ambik cuti...huhuhu..sedih....nnti sruh asben ana amik pic kitaro byak2 tau...

My Aisy said...

penah gak dengar lagu2 kitaro nih...tapi confirm cam rasa ank tetido...hheee..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila nak handle budak 2 org ne pun angkat tangan.. yg paling takut anak hilang..takutnya..nak beranak dahle susah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...