NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, April 19, 2011

FiRsT WoRLd HoTeL @ GeNtiNg HiGhLaNd

Mcm yg aku bgtau kat entry sblm2 ni yg kami kat genting dok kat First world hotel.. dok 1 mlm je.. dpt bilik kat tingkat 24.. no bilik 2487..


Dah hepi dah dia.. mcm ni barulah best.. asyik nak drama air mataaa je penat mak tauu..!!


Si kakak rajin melayan adik dia.. ica tu nak sgt tgk pemandangan luar.. tp di sbbkan dia ketot jdnya dia bising le komplen tak nmpk.. kekeke..


Ni la bilik kami.. ada 2 katil queen.. tp bantal tak cukuppp.. ehehhe..


Yg apis dgn ain berebut2 nak tido dgn abah dia..

Makanya aku rapatkan le kedua2 katil tu.. yg meja tepon tu aku alih ke tepi.. aku bab2 nak mengubahsuai ni mmg pakar.. kah kah kah..

Mencacatkan pemandangan la jugak.. tp takpe, asalkan anak2 selesa tido mlm.. tak le risau jatuh katil.. kekekke


Ni la view dr tingkap bilik kami.. cantek kannn.. tu yg anak2 aku sukaaa sgt tu..

Ada masanya bila kabus dtg lagilah besttt.. putihh je tak nampak apa2 dah kat bawah tu.. anak2 aku kata " makkk ada asapppp ".. ekekekke

View malam lagilah cantekkk.. pestaim aku tgk keadaan waktu mlm.. masih ramai yg main kat outdoor theme park walaupun waktu mlm ekk.. tak sejuk ke ekk.. kagum aku.. hehehe


Aku kalau main kat outdoor theme park ni aku sukaaa sgt main yg kat menara tinggi tu.. apa nama menan ni, space shoot ekk..?? best woo.. mencabarr.. tp jgn le ajak hubby aku.. dia mmg takmaunya main tu sume.. gayat kekdahnya.. ekekkeke

Tp kali ni aku pegi bkn utk main2 pun.. aku lgsg tak main apa2 menan pun tau.. anak2 aku je yg main.. mood aku nak main takde.. korang bayangkanlah, camne aku nak main kalo anak2 asyik nak dok berkepit dgn akuuu je.. wuwuuwuwuuuu..

Aku nak pi main kat outdoor sorang2 hubby aku tak kasik.. kang anak2 cari aku katanya.. kalo dia kasik dah lama aku main roller coaster, flying coaster, buaian yg pusing laju2 tu dan mcm2 lg la.. waaaa.. dah lama tak pi main2 sume tuu.. huhuhu..



Sambung balik view dlm bilik.. ni tandas ye kawan2.. tak kisah pun takde bath tub.. yg penting apa paip kat tepi mangkuk tandas tu..



Masa aku tgh snap2 ni depa masih lg dok bersihkan bilik ni.. maklumlah, kami kan check in awal bebenor.. tak sempat diorang nak tidy bilik kami dah masuk.. kekekeke


Anak2 buat hal masing2..



Sory ye kakak, kat tv situ takde channel kartun pun.. hehehhe


Yg ni layan ipad masing2.. layan kartun le apa lg..


muka apis yg tak puas hati sbb ica tak kasi dia tgk sama2.. yg apis pun satu, tgk le kat ipad sendiri.. sibuk gak nak nyendeng dgn ica..






Okey.. cukup.. kang sambung lg entry ye.. entry kat tempat main lak..




5 comments:

ardinihumaira said...

bestnye diorang gi sana :)

"CT CoMeL" said...

kak...anak2 ckp tue nampak asap tue...asap tempurung ke hape kak...hehehehe

~izan~ said...

ana,

izan pun mcm ana,selalu mengubah2 katil2 n perabot2 hotel utk mudahkan posisi tdo kalau ada anak2 kecik hehe...lps tu puas plak housekeeping kemas semula hari2 kalau lama dok hotel hihi...

✿❤Cik Izan❤✿ said...

ada ipad sorang satu tu...acik pinjam boleh?heheh...
seronok tgk budak2 tuh...boleh tgk asap yer yangg...hehehe....

Yan said...

dulu akak penah sekali naik roller coaster tu..tp lepas tu nyesal.. kalau lah jatuh, MAUT...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...