NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, April 07, 2011

KoLeKSi FRiDgE MaGNeT

Okey... aritu masa jenjalan tour europe kami ( lebih kpd laki aku ) sempat le beli beberapa ketul fridge magnet (fm) ni sbg kenang2an..

Aku ckp kat hubby aku belilah lebih sket sbb ada pembaca blog nak kirim.. hubby aku pun belikan le.. wahhhh.. baiknye abanggg.. hehehe

Tp tak byk la yg kami beli.. sbbnya kalo teringat je baru kami beli.. masa kat sana kami hanya byk teringat nasikkk je.. kekekkke..

Lgpun kami ni bkn pengumpul fm yg tegar.. peti ais kami tu ada gak tampal2 fm, tp si ica le selalu sgt dok cabut2 main2 mende alah tu.. dia ingat menan kot.. kah kah kah

Ok.. ni la koleksi yg ada pada aku.. pening tau aku memikirkan nak letak harga berapa sbb aku bkn nak meniaga pun.. nak carik untung pun tidak.. aku lebih kpd tlg kengkawan yg dok kirim je.. hehehe..

So sape2 yg berminat sila email dgn pantas ye.. sape yg hantar email dulu di kira sold kat dia.. nak bg no hp kat sini takleh.. hehehe..

Email kat : anasuzana81@yahoo.com ... jgn guna pm kat facebook ye.. kang aku takleh nak decide lak sape yg hantar msg dulu.. huhuhu..

Ni je koleksi yg aku ada.. sila belek2.. size aku lupa nak ukur.. tp size standart fm la kan.. ke ada yg size gabak2..?? ahahahha.. ayokkkk.. aku tatauuu..


Ni ada 3 ketul.. seketul aku jual RM25 termasuk postage

1. BOOKED MY CHEEKY MUNCHKIN

2. BOOKED ATIE

3. IRA KAYRA


Fm paris tinggal ni je.. hahaha.. yg ni aku jual RM25 gak - BOOKED KAK NAS


Yg ni ada 2 ketul je.. RM25 seketul -

1. BOOKED NORAFIDA ABD RAHIM

2. SHAHAYU ABDULLAH



Yg ni pun RM25 - BOOKED NOR ALYAA MAK BUYONG WIFE DZUL KARIM.. HEHE


Rm25 - BOOKED KAK NIEZZAREENA


RM25 - BOOKED NUR FAIZA HASHIM (IJAH)


RM25 - BOOKED KAK NAS


RM25 - BOOKED ATIE


RM22 .. murah sket sbb aku tgk huruf T dia tu cacat sbb kurang cat putih.. kekekke..
BOOKED NORAFIDA ABD RAHIM


RM25 - BOOKED BY ATIE


RM25

1. BOOKED ATIE (LEMBU SEKOR KALER PUTIH)

2. BOOKED WAWA ( LEMBU YG 2 EKOR LAKI BINI TU)

3. BOOKED ZAITON BINTI ISA


Yg ni aku taktau apa motif hubby aku beli fm kek.. kekekke.. comel je mende ni, lebih kurang duit 50 sen.. sape2 nak bgtau.. taknak pun takpe.. tak kecik ati pun.. rege aku letak rm15 jelah.. sbb beli jauh2 kannn.. hehehe


BOOKED ZAITON

Yg ni je keychain.. rege kat situ 8.50 kan.. tu pakai duit euro kalau tak silap.. duit kita kalo di convert dlm RM36.85

Sume harga2 ni dah termasuk postage tau.. aku mmg taktau nak jual brp.. aku kira ikut harga yg aku beli je.. nak buat GA takde masa wehhh.. sape nak beli bgtau ye.. kalau takde yg beli aku tampal je sume kat dahi anak aku.. ekekkeke.. acah ajeee.. :-p



14 comments:

ytekecik said...

loo ingt kan akak nak wat giveaway.. huhuhuuhu

"CT CoMeL" said...

salam kak....kak sayer minatla kak dgn gambo bas yg 2 ketul tu kak....

Lulu caldina said...

hoh GA best ni...sume cantik

E'za a.k.a aiezza sue said...

lorrr..FM ngan keychain sajorkk ke...bag ke baju T yang cuncun ke tadak ke ;p

NM02 said...

saya nak yg gambar ke lima. masih available or dah ada orang booking? balas kat komen n3 kite eh..

Ijah EmoTemo said...

ijah dh hantar email. heheh. harap2 ada lagi fm tu. hehe.

azaleania said...

Ana...
sy ni dok tertunggu entry ana pasal Amsterdam dan Brussel.Nk jgk tgk pic-pic kt sana..Teringin nk baca pengalaman Ana sekeluarga di dua negara eropah tu pulak..

Ana Suzana said...

yte kecik..
ana nak buat gak asalnya.. tp mcm takde masa lak kang nak monitor sape yg join.. hehehe

Ana Suzana said...

ct..
dah reply kat email kann.. hehhee

Ana Suzana said...

lulu caldina..
tak dapek nak buat.. masa itu terhad.. huhuhu

Ana Suzana said...

Eza..
baju2 kami yg punya.. kekekke.. tapi takmo jual.. miahahhaha

Ana Suzana said...

kak niezza..
lupa lak nak email.. sat noooo

Ana Suzana said...

ijah..
wokey.. dah check

Ana Suzana said...

azaleana..
nanti ana cite ye.. byk gmbo nak pilih.. hehehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...