NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, April 19, 2011

JoM LaYaN GaMbaR MaKaNaN

Dah nak tghari ni meh aku letak gambar2 mknn la ye.. ekekeke.. nanti2 jelah citer psl kat genting tu..

Buat yg tgh lapar tu sila2lah jamu mata anda dgn gmbr2 kat bawah ni ye.. ngeh ngeh ngeh..


Lokasi pertama : Chocolate Lounge, the Curve


Buah2 celup coklat..



Air Fair Lady Frappe.. pelik tul nama air ni.. tp sgt2 sedappppp..!!


Zoom dr atas.. haaaa.. nampak sedap kannnnn..


Snow White Frappe.. yg ni kureng sedap sket sbb terasa kelembuannya.. air ni berasaskan susu semata2.. ada coklat sket2 je..


Belgian waffle with ice cream.. sedap nih..!!


Jumbo chicken sausage.. sedap gakkk..


Mushroom and cheese omellete..


Flat white.. ni kopi..


Zoom dr atas.. sayang tul nak minum masa ni.. ekekke



Lokasi : Laman Grill, Laman seri business park, shah alam


buku menu..


mcm2 jenis air..


Kopi hubby aku.. bengang tul dia masa aku snap gmbr kopi ni.. sbb dia nak minum tp aku dok sibuk nak snap sampai aku dpt gmbr yg puas hati.. ekekekke..


Mushroom soup dgn garlic bread..


Lasagna


Banana split ice cream


Alamakkk.. tak ingat nama dia.. hehehe


Ni kambing.. nama saintifik menu ni aku lupa.. kah kah kah


Spagetti.. sedapppp.. byk cheese..


Nasi goreng pedas..


Nasi goreng tak pedas utk anak2 aku..



Lokasi : A&W , ikano power centre..


Tak ingat nama set ni.. main tunjuk gmbr je.. berkurun tak jejak a&w.. tu hari je buang tebiat sket sbb terngiang2 tgk air root beer float tu.. ish3x..


Sedapnyaaa.. last2 bila aku teringin aku pi beli je air tin root beer kat supermarket, pastu beli eskrem.. buat sendiri.. perghhhh.. lepas terus gian nak minum air ni..


fries utk anak2 aku..


Ni la burgernye.. biasa2 je rasa dia.. tp abis gak aku ngap.. hehe..

Okeylah.. slmt menjamu mata.. hehehhe




10 comments:

Diana2u said...

Suke buah2 celup coklat tu.. mcm kat haagen daz yg celup2 mcm tuh.. Buat diana lapa.. hikhik

JunAina said...

adoyaiii...laparnya tengok makanan yang banyak2 tu...

kopi kegemaranku!

UyuNs NuRuls said...

ko memang la kak ....org tgh lapau ni hahahha

Qaseh chenta said...

adoii terus lapo....tgk mkanan nih...
rehat lambat lg nih...uwaaa....

✿❤Cik Izan❤✿ said...

buah celup coklat...
sedapnyaaaa...laparr... sabar jer tgk mknn ana ni...tunggulah wahai pukul 1....

My Aisy said...

tak menahan ayat...terasa kelembuannya tu...

*Ms.Serry Fatieha said...

sedapnye kak ana....eh bukan kak ana yg sedap tapi makanan tu... padahal tak rasa pun tp nak juga ckp sedap... kah kah kah...

Ena said...

lya......

ena tengah lapor ni... tengok pak menu2 yg makin menambah kelaparan.. adeihhh

farah fauzi said...

i luv foods..hehe

FAZILA said...

Boleh tahan tension juga la tengok gambar makanan2 kat atas ni...huwaaaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...