NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, August 18, 2011

uNiFi TeNgaH BeNgoNg

Ni entry pendek je sbb nak bgtau kenapa blog sunyi sepi beberapa hari ni.. Unifi kat umah aku tgh mengalami kebengongan skrg ni.. Tak connected.. Hampeh betul.. Ni dah 2 kali diorang dtg repair..

Apa masalahnya ntah.. Sblm ni repair sbb kami komplen kat diorang yg unifi kat umah kami asyik putus2 aje.. Jap2 nak kena restart modem baru leh connect balik spt biasa.. Letih tau..

Yelah kan, kata unifi laju mcm F1.. Ni bkn tahap putus2 lg dah.. Ni tahap tak leh masuk internet langsung.. Terus terputus hubungan.. Mau tak bengkek sbb bln2 bayar maa..

Pastu janji repair arini, tp diorang tangguh sok lak.. Ish ish ish.. So sunyi sepi lah blog aku tu.. Tgk2 dah makin bertambah lak followers baru.. Slmt dtg ye kat blog aku yg picisan ni.. Nanti aku buat kunjungan balas bila ada kesempatan..

Maklumlah bulan puasa ni byk masa abis kat dapur kalo siang2 hari... Dah tu je nak bebel.. Ni pun apdet tumpang wireless mcdonald.. Lepak kat parking dia je.. Ekekekeke..

Ok.. Tataaaa.. Tggu internet dah ok baru kembali mcm biasa.. Dah byk cite2 basi dah pun.. Hehe..





14 comments:

shahirahkhairudin said...

me pun sama kak.. dah seminggu unifi wat hal.. last last mengadu nasib ke mapleyyy.. nasib la bujang..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lama gak ana tak update...

qemaishak said...

Patut sunyi je kak..

streamyx kat opis qema ni pun putus2 gak..kena on off selalu huhu

My Aisy said...

lor...pasal tu rupenyer tak berupdate...so cecepatlah update!!

Ana Suzana said...

Ramai senasib rupanya ehhh..

Alin Marlini said...

nak pakai apa lagikan na..2 x 5..5 x 2 jek..

nur~mohd said...

patut la lama x update..huhuhu

Qaseeh Tolia said...

Sabar-sabar.. Tak pa..nanti ok la tu...nak lagi cepat beli jer syarikat tu.mesti dah tak der problem..

maziati said...

laaa...patut la sepi tanpa berita.tak pe,sabar menanti...

maszmadi said...

alaaa..... xder n3 berganbar la ni yerk.. huhu

CIK MAY said...

pakaila Digi..hehe...

Yan said...

Ooo ye ke.. ALHAMDULLILAH Unify kat umah akak ok ..moga2 cepat sembuh lah ye unify tu.

mieoney said...

bkn stkt unifi jer streamyx kat umah nie ponx dh mcm siput sedut...lepas tu disconnect plak tetiba...pahal lah gamaknye...

Cik Puan Axa said...

patutla sunyi jek..rindu nak dgr cite kak ana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...