NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, August 13, 2011

aNaK2 Ku HaRi Ni

Mesti ada yg pelik awat le anak2 aku kat umah pun berbaju kurung/melayu bagai.. muehehhe.. sbb aku sukaaa.. diorang pun suka pakai baju2 mcm ni.. tp tak le selalu sgt aku pakaikan.. selang2 gak dgn baju casual..

Oklah, arini aku tak dpt nak membebel panjang sbb hari weekend adalah hari utk aku spend kualiti time dgn family aku.. so tak leh nak pung pang pung pang kat sini lama2.. hehe..

Layan gambar jelah ye..












Slmt berhujung minggu semua.. Hari ni di isytiharkan cuti memasak.. encik suami yg kasi cuti.. besok pun sama.. yihaaaa.. maceh yangggg..





23 comments:

"CT CoMeL" said...

seronoknyer dapat cuti masak....hehehehe...kak...ain persis model gitu....kiut miut gayernyer...nampak dewase sungguh...kim salam dede kak...hahahaa

yana halim said...

hari nie pun dapt cuti memasak jugak. hepi hepii.... hehe

Yan said...

Comelnya Ain.. Org putih memang cantik dgn color pink. sweet.

DINA said...

comeyyyyyy !!! ain dah besar dah, makin cantik...suka tgk anak2 kak ana.. bila ler dina nak dapat baby ni..huhuhu

Eika Arysha said...

comey anak2 akak,hehehe geram jew tgok...mana akak beli baju2 kurung erk?cantiklah....

DeQWa said...

Cantik Baju Ain ,baju raye ke ape nih kak ana....hehe....comel2 semua..

@izY@N said...

kak saya tagged akak ye..utk mengisi masa lapang :) join sini ye http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/giveaway-dari-korea-dan-bandung.html

illa said...

amboii..ayunya ain berbaju kurun..berkenan saya ngan ain nie..hehehe

Tg fatin said...

Cantiknya baju ain..bertmabh comel la ain ni.^_^

maziati said...

chantek kak ain pki baju kurung...kulit dia putih,naik serinye pakai baju caler tu...

Liza said...

Comel2 anak u. Ain dah pandai posing ala2 model gitu!

Kimchi said...

Ain is cute! A pretty young lady in the making!

JBH_juliyana said...

anak2 dh melaram baju raya ke tu????

Encik Papankey said...

Ana..boleh buat gambar untuk sampul duit raya ni..special edition.

Mama Ida said...

dah besar dah anak dara Ana.... leh berbesan nnt yer...hihi

dahliana said...

comel nye ain...baju pun cantik, secantik budaknye..=). apasal dede tak pakai baju melayu kaler hijo?..he.he.. ica? yang paaaling sweet..(dah lame saya ikut bace blog ana, hari ni baru tergerak hati nak komen, mase ana buka blog just untuk invited reader, saya pun salah seorang dari yang rase frust sangat, sebab leh kate hari2 masuk sini...)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tiba2 ada payung..nanti masuk ular hehe

Effa said...

kakak dah nampak matang. Cantik.

Zana said...

dah macam hari raya plak...hehehe

zailamohamad said...

zaila pula kalo weekend hari memasak sebab kalo hari keje masak yg simple2 je..semalam buat ayam penyet;)

lawa baju kak Ain, beli kat mana ya??

diari hati said...

comey nyer ain..ade gaya ala2 super model la ain nie kak..hehe..nie msti ikut mcm maknyer time kecik2 dulu kan..

Ena said...

comeinyer....

ingatkan nerai baju raya tadik.. rupanya baju biasa pakai.. cantik! mesti lg cun bila pakai baju di pagi raya nanti.. :)

Alin Marlini said...

amboi kakak...possing ngalahkan model..cumel..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...