NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, July 19, 2011

TiLaM.. TiLaM..

Lokasi : persimpangan bukit jelutong

Kejadian baru berlaku ptg td sekitar jam 5 ptg.. Masa ni aku nak ke bukit jelutong.. depan aku ada sebuah lori yg sarat dgn muatan tilam..

Sarat..? dah mcm org nak bersalin lak bunyinye.. ekekke.. tp mmg lori ni tgh sarat pun.. cuma perhatikan gmbr yg aku berjaya snap tu.. gigih woo masa ni ambik hp semata2 nak snap.. kuikuikui..

Aku lak bila dah nmpk yg tilam tu mcm nak terbang keluar je terus jauhkan jarak sket dgn lori tu.. kang tak psl2 je tilam tu hinggap atas bumbung kete aku lak.. tak psl2 aku dpt tilam free je kang.. hehehe..

Dah.. tu je nak cite.. wakakakaka...


28 comments:

CikNgah said...

heheheeee..ingatkan citer saspen ape lak kali ni...rajin ana tukar background ye love love gitu. tgh merindu la tu..:P

Mak Long said...

Assalamualaikum Ana..

Akak suka rumah Ana..nampak cantik dan organised..boleh akak tahu siapa interior designer nya?

Terima kasih banyak-banyak

Kak Ani

Hafidzin said...

Salam, Tahniah Ana, masa mula2 kakfizin follow Ana, followers Ana dalam 200 lebih tapi sekarang dah jadi seribu lebih! Teruskan ngan celoteh ceria Ana ya!!chaiyok2...

Lizan said...

kat sini dalam seminggu mesti ada 2-3kali lori jual tilam lalu lalang... tilam-tilam.. beli balu tuka lamer.... (sampai anak pun dah naik lancar...)

DeQWa said...

tilam tilam tilam,tilam lama tukar baru...hihihi...beli 1 free 1..keh keh keh...

adarnadzmie said...

bahaya oo mcm tu...

My Aisy said...

bahaya2...boleh kene saman tu...asal boleh jek bawak camtu...

aesh came said...

hehe buleh pulak ye cite mcm ni~hehe

SumBody Me.. said...

jenjalan sini :)

mawar (^_*) said...

tilam...tilam...tilam lama tukar baru (*_^)

H.U.S.M.Y.N.A said...

gigih la menunggu sampai abis cita...ingatkan nak cita tilam tu jatuh ke....kehkehkeh....mcm2 ana...

Hani Sidek said...

kalu tilam tu hinggap atas bumbung xpe, jgn hinggap dpn cermin kete... hiks! kabur pandanganmu...

sue suriza said...

hai ana..salam perkenalan..sukalah tengok rumah ana..rumah impian sue jugak..inshaAllah tercapai..amin

Ana Suzana said...

Cik ngah..
Anammg suka tukar2 background ni.. Heehhe

Ana Suzana said...

Kak ani..
Akak cari kat fb designer umah ana tu.. Nama dlm fb dia

Akar minda design & build..

Kalau tak jumpa bgtau ana ye..

Fazila said...

ana, bangunan belah kiri yg zie pernah tanya, mcm nak buat hotel kan, tapi terbengkalai... selalu lalu sini, nak singgah rmh ana malu tapi mahu hihihihi tunggu raya lah ada sbb gak nk singgah, nnti buat open house jemput yer :)

Ana Suzana said...

Kak fidzin..
Mekasih kak., alhamdulillah ramai yg sudi berkawan dgn ana..

Ana Suzana said...

Lizan..
Kat tempat ana takde lak.. Huhuhu..

Ana Suzana said...

Deqwa..
Wahhhh.. Hafalll.. Kekekke

Ana Suzana said...

Kak adarnadzmie & my aisy..
Mmg bahaya.. Tu psl ana jauhkan jarak sket tu..

Ana Suzana said...

Aesh..
Entry ringkas.. Kehkehkeh

Ana Suzana said...

Sumbody..
Mekasih jenjalan.. Kalau haus sila beli air ye.. Hehehe

Ana Suzana said...

Husmyna..
Kahkahkah.. Gigih ye baca.. Ending dia ana tatau sbb ana lalu jalan lain pastu.. Ekekekek

Ana Suzana said...

Fazila..
Ohhh.. Tu bkn buat hotel.. Tu buat bgnn opis.. Dah siap pun cuma masih belum ramai yg beli..

Open house..? Kalau ana buat mesti ana jemputtt.. Hehehe

Ana Suzana said...

Hani sidek..
Oh tidakkk.. Tu yg tak berani follow rapat2 tu..

Ana Suzana said...

Sue suriza..
Insyaallah.. Mudah2an.. Kami pun bermula dgn angan2 je..

ani said...

anak saya, Adam Qhalish kalau kat rumah sgt2 takut klu dgr bunyi lori tilam2 ni lalu depan rumah, bole menangis dibuatnya...hehehehe

aLyNnZ said...

adoiaii..main tangkap muat jew nie..tapi ada bahaya nyer gak kann?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...